Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzień dobry @Client:40072941! Proszę, możesz odebrać tę przesyłkę do niedzieli do końca dnia.
Dzien dobry
chcialabym poprosic o przedluzenie terminu odbioru paczek
Przesylka A001ZTYXM5
Przesylka A001ZPLJE6
wystarczy mi okolo 6h dodatkowych. Mam nadzieję że to nie problem:)
Z gory wielkie dzięki
@Nekemtenem Przedłużyłam odbiór.
Dzień dobry,
czy ja też mogę prosić o 1 dzień - przesyłka A001ZO46A4
Dzień dobry @Axis-tech! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Bardzo proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki A001Z82KJ8 do godziny 18:00
Dziękuję
@wojtekwojtekw proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Witam serdecznie,
Niestety z powodu opóźnienia w dostarczeniu paczek nie będę w stanie ich odebrać w terminie.
Czy mógłbym prosić o przedłużenie czasu odbioru dla przesylek:
A001ZPV3V0
A001ZPV2T6
Będę wdzięczny,
Dziękuję i pozdrawiam.
Dzień dobry @Sentori! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tych paczek.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogę poprosić o przedłużenie odbioru paczki do dziś do 19? A001Z5OBU0
Nie wiem jak w aplikacji allegro na tel. odczytać numer zamówienia. Mam tylko kod odbioru i nie mogę nic skopiować do schowka.
Jestem ponad 250km od allegromatu. Musiałem pilnie wyjechać wczoraj by zarejestrować auto i teraz musiałbym jechać albo bardzo wcześnie jutro rano, albo dzisiaj by zdążyć odebrać paczkę.
Inpost dawno temu rozwiązał ten problem oferując dopłatę za przechowanie paczki o dobę dłużej. Czemu u was nic takiego nie ma?
To tak jak z ochroną sprzedającego. Jak kiedyś mi sprzedający zamiast 2 wentylatorów wysłał jeden i chciałem pomocy allegro to nic nie otrzymałem a allegrowicza dostał zasłużonego negatywa. Mała szkodliwość czynu i nikogo nie obchodzi kupujący.
Jak nienawidzę tej metody dostawy tak w tym wypadku powiem, że nie masz racji. Pierwszy raz w historii ich będę bronić. Wystarczy, ze podasz tu numer paczki i do kiedy mają przedłużyć odbiór, a moderatorzy wydłużą go bez dodatkowych opłat. Inną sprawą jest, ze informacja jak zwykle kuleje jak każda w tym portalu. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@n-ty_wyraz_ciagu InPost bierze dopłatę a One Box zrobi Ci to za darmo 😄
Podaj numer paczki, oznacz moderatorki a będziesz mile zaskoczony 😄
@n-ty_wyraz_ciagu możesz odebrać przesyłkę nr A001ZBE216 do 28 kwietnia do 12:35.
Przykro mi, że w przeszłości miałeś problemy z zakupem. Gdybyś kiedyś potrzebował naszej pomocy, na pewno będziesz mógł na nią liczyć!
@AnnaG-Antyki @kostas11 dzięki, staramy się 🌼
Dzień dobry, uprzejmie proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki o nr A001YLHH88 z allegro one box do wtorku tj. 22.04.2025 do godz. 9
Zgory dziękuję za pomic
@Client:87678176 widzę, że termin odbioru został już wydłużony o 48h, nie możemy go bardziej przedłużyć
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o przedłużenie 2 przesyłek ?
Allegro nr przesyłki
A001ZDFFR4
A001ZOGPB2
Z Poważaniem
Piotr
Cześć, @Helion_2004. Przedłużyłam termin odbioru paczki A001ZDFFR4 o 48 godzin. Przesyłka A001ZOGPB2 nie została jeszcze dostarczona do automatu, więc nie mam możliwości zmiany terminu odbioru.
Cześć również mogę prosić o przedłużenie A001ZR5JT4
Cześć, @bombaluk. Gotowe, przedłużyłam o 48 godzin.