Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Czy mozna przedłużyć termin odbioru paczki do poniedziałku do południa
@wSyrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@emiandkris podaj proszę numer przesyłki. 😊
Witam, numer przesyłki: A001ZHQGZ3
Cześć, @emiandkris. Gotowe, przedłużyłam o 48 godzin.
Witam serdecznie.
Czy jest w stanie ktoś mi pomóc żeby przedłużyć odbiór paczki z niedzieli 12:38 do poniedziałku do godz 9?
@ReptiTerra gotowe! Przedłużyłam czas na odebranie paczki o 48 godzin. 😊
Dziękuję bardzo, miłego weekendu!
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie czasu odbioru przesyłki o maksymalny możliwy czas:
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę bardzo, @nietensam. Gotowe, przedłużyłam o 48 godzin.
Dzień dobry. Proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki A001ZVLLI1 do poniedziałku 28.04.2025. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Kikut90 gotowe! Przedłużyłam czas na odebranie paczki o 48 godzin. 😊
Dzień dobry, chciałabym poprosić o przedłużenie odbioru przesyłki o numerze A001ZQN0T9 do poniedziałku (28.04.2025r.)
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Cześć, @Client:103687470. Gotowe! 🙂
Cześć, @grac73. Widzę, że doradca już przedłużył czas na odbiór paczki A002012TA0.
Dzień dobry,
zwracam się z prośbą o przedłużenie odbioru przesyłki o numerze A001ZU5PX8 do poniedziałku (28.04.2025r.)
Z góry dziękuję za pomoc
Monika
Cześć, @Client:95681030. Widzę, że już udało się odebrać przesyłkę.
Proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki A001ZV8T63 o 24h. Dziękuję. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @Princi. Gotowe 🙂
Witam,
Prośba o przedłużenie o 10h, paczka A001ZORE36.