Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Client:105221427 Gotowe.
Bardzo proszę o pomoc bo mam mega mało czasu 😞
To moje wcześniejsze wiadomości, w tym z nocy bo padłam w gorączce o 20 i przebudziłam koło północy z numerem paczki : )
Witam serdecznie, bardzo pilna sprawa, bo czas do niespełna 10, czy mogę prosić o przedłużenie paczki o numerze A001R9K7P8 o 24 lub 48 godzin? Bardzo by mi na tym zależało, będę dozgonnie wdzięczna.
Jak mogę przedłużyć odbiór paczki z Allegro box?
@CynamonowySklep Podaj numer przesyłki 🙂
A001R2EGJ0
@CynamonowySklep Gotowe.
Przepraszam za nachalność ale naprawdę nie mam czasu, czy mogę prosić o odniesienie się do moich wiadomości?
Witam serdecznie, bardzo pilna sprawa, bo czas do niespełna 10, czy mogę prosić o przedłużenie paczki o numerze A001R9K7P8 o 24 lub 48 godzin? Bardzo by mi na tym zależało, będę dozgonnie wdzięczna.
@ka6mil przedłużyłam termin odbioru do poniedziałku, do końca dnia.
Ze względu na niespodziewanie długi czas transportu przesyłki, proszę o możliwość odbioru paczki do końca dnia 17.03.2025 Dot. A001QK5F98
@daukcja niestety nie mogę tutaj przedłużyć terminu odbioru paczki z Allegro Lokalnie, dlatego skontaktuj się proszę w tej sprawie z naszą infolinią pod numerem tel. 616 306 886.
Bardzo proszę o pomoc, wyżej opisuję sprawę ale teraz nie chce przejść, została mi godzina, błagam.
????????
@sligenza Gotowe.
Potrzebuje przedłużyć odbiór paczki numer A001R7Q957 z allegro one box o 24h
@talibek24 Gotowe.