Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry, czy można prosić o przedłużenie przesyłki A001V23TT1?
Tak swoją drogą, mam do odebrania w tym samym One Boxie inną paczkę (z datą odbioru akurat o ok. dobę przesuniętą w stosunku do przesyłki, której termin chciałbym przesunąć) - czy nie byłoby rozsądne, gdyby druga przesyłka dostarczana do tego samego One Boxa była dokładana do tej samej skrytki (z jednoczesnym wydłużeniem terminu pierwszej przesyłki)? Taka mała sugestia z mojej strony.
Z góry dziękuję za pomoc!
@rejwer88 Przedłużyłam czas na odebranie paczki o 48 godzin. Dziękuję za Twoją sugestię, zależy nam na rozwijaniu naszych usług, aby były one jak najbardziej wygodne dla naszych użytkowników. 😊
Proszę o przedłużenie przebywania przesyłki z numerem A001V6EBA5 w paczkomacie o 24 godziny
@Client:61454856 Proszę, gotowe! 😊
Witam, chcę przedłużyć dostawę o 5 godzin paczki A001V5HMI0 nr. zamówienia 88be8aa0-0eba-11f0-8342-2
a czarodziejskie słowo ?
@Client:50735105 Gotowe! Przedłużyłam czas na odbiór paczki o 24 godziny.
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie czasu na odbiór paczki nr A001V40YP3, dziś do godziny 18. Dziękuję i przepraszam za kłopot!
@--hannah-- Proszę, gotowe! Przedłużyłam czas na odebranie paczki o 24 godziny. 😊
Dzień dobry,
proszę o przedłużenie czasu na odbiór dla paczki nr A001UZUZG8 o 24h. Z góry dziękuję!
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@PalkaBimbalka Proszę, gotowe! 😊
Big DZ.! 🙂
Czy mógłbym prosić o przedłużenie odbioru osobistego 24h?
A001VDYE91
@Buachu Gotowe! 😊
Bardzo dziękuję!!
Kłaniam się. Czy można przedłużyć odbiór mojej paczki do końca dnia jutrzejszego, czyli do 5 kwietnia 2025 r. do godz. choćby 21:00? jest do odbioru za 8 min. 😞 będę bardzo wdzięczna.
@lonely6 Przedłużyłam już czas na odebranie paczki o 48 godzin - w naszym systemie jest odnotowany czas na odebranie paczki do 6 kwietnia, do godziny 11:02. Informacja mogła nie zostać zaktualizowana w szczegółach zamówienia. 😊
JEST PANI NIEZASTĄPIONA! OGROMNIE DZIEKUJĘ ZA TAK SZYBKĄ POMOC!!!
Dzień dobry 🙂 serdeczna prośba o przedłużenie o ok. 12 godzin paczki:
A001VF71B7
pozdrawiam 🙂
@gierek34 Gotowe! Przedłużyłam czas na odbiór paczki o 24 godziny. 😊