Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie paczki A001V0QK64 o jeden dzień? Bardzo dziękuję!
Pozdrawiam,
Amciak
@amciak Gotowe! Przedłużyłam czas na odbiór, zgodnie z Twoją prośbą. 😊
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Uprzejmie proszę o przedłużenie czasu na odbiór poniższych przesyłek o 24h. Pozdrawiam.
AD00DD15Y5
AD00DBTV96
AD00DB8EO9
@popielaa przykro mi, ale nie mam możliwości przedłużenia czasu na odbiór paczek - dotyczą one dostawy Orlen. Czas na odbiór mogę przedłużyć jedynie dla paczek w Allegro One Box.
Dzień dobry. Zwracam się z prośbą o przedłużenie czasu na odbiór paczki o numerze A001AUI657. Sprzedawca wysłał paczkę wcześniej, a ja jestem w podróży służbowej. Z góry dziękuję.
@Jandar Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki o 24 godziny.
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki A001UM6XI6 o 12h. Będę bardzo wdzięczna ponieważ dzisiaj nie mam opcji jej odbioru a bardzo mi na niej zależy
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki A001UM6XI6 o 12h. Będę bardzo wdzięczna ponieważ dzisiaj nie mam opcji jej odbioru a bardzo mi na niej zależy
@Client:121122361, przedłużyłam czas na odbiór:)
Poprosze uprzejmie o przedłużenie terminu odbioru:
A001VAL709
A001V8BVO6
🙏
@j_j_milenka Gotowe! Dla obu paczek przedłużyłam czas na odbiór o 48 godzin. 😊
Poproszę o przedłużenie odbioru A001VADPD3 do końca dnia
Pozd
@Client:127069730 Gotowe! 😊
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie paczki nr. A001UP9XJ5. ? Przynajmniej o godzinkę ❤️z góry bardzo dziękuję
@ag349 widzę, że Twoja przesyłka jest już odebrana 🙂
@hidetoshi_sk podaj proszę numer przesyłki 🙂
A001V9RK80