anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dobry wieczór, gdzie mogę się dowiedzieć o powód blokady konta?

waski28_wawa
#1 Nowicjusz#

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@waski28_wawa  najszybciej, to w email, później kontakt przez formularz, a najpóźniej, kontakt telefoniczny, tutaj niestety nic się nie dowiesz 🙁

oznacz moderatorów

waski28_wawa
#1 Nowicjusz#

Dzięki, a może Ty mi coś podpowiesz. Konto założyłem 16 lat temu i nigdy z niego nie korzystałem, może mam niedokończoną rejestrację czy coś? Czy po jakimś czasie niekorzystania blokują?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@waski28_wawa jeśli konto nie jest zweryfikowane, to długa droga przed Tobą, ja już dawno się "weryfikowałem" i nie pamiętam jak to się robi, ale może dziewczyny Ci podpowiedzą  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@waski28_wawa Coś kiedyś słyszałem że konta dawno nie używane mieli sami likwidować ale pewności nie mam . 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@kolekcjoner608 tu nie chodzi o likwidację, tylko o weryfikację, trzeba przelać kasę, coś około 1zł żeby wiedzieli, kto jest właścicielem konta bankowego i czy jest to ta sama osoba co na Allegro, no i będą wymagać skanu dowodu osobistego, aby potwierdzić, że Ty, to naprawdę Ty 😉

oznacz moderatorów

waski28_wawa
#1 Nowicjusz#

No właśnie najgorsze że nie podają powodu blokady

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@waski28_wawa poczekaj proszę na odpowiedź w sprawie nr 47361473. Twoje konto nie zostało zweryfikowane, a ponieważ blokada została nałożona tak dawno temu, konieczny jest kontakt e-mailowy. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

waski28_wawa
#1 Nowicjusz#

Dziękuję Monika

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#
oznacz moderatorów