Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, pierwszy raz złożyłem zamówienie na Allegro Lokalnie i sprzedający nadał je w poniedziałek 28.07.
29.07 rano kurier Allegro One odebrał paczkę i od tamtej pory wisi status "kurier przekazał przesyłkę do magazynu".
Dzisiaj teoretycznie 3 dzień roboczy od nadania a mieszkam w tym samym mieście co sprzedający, więc trochę się obawiam czy status się zawiesił, czy dostałem paranoi. Bardzo proszę o informacje, nie chciałbym przegapić odbioru.
Numer przesyłki: A002H1VMM9
Pozdrawiam
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
"a mieszkam w tym samym mieście co sprzedający," i wolałeś przez Allegro One zamiast odbiór osobisty? Chyba, że jakieś duże miasto... Ja w swoim Zamościu jak widzę, że klient obok to dzwonię i proponuję albo sam wożę jak blisko.
Zgadzam się, ale nie było takiej opcji w ogłoszeniu i nie pomyślałem wtedy, żeby dopytać sprzedawcy a sam chwilowo mam utrudnione poruszanie się
@Client:93064410 postaram się ustalić losy Twojej paczki.
@Client:93064410 nasz dział logistyczny skontaktuje się z przewoźnikiem i wróci do Ciebie ze szczegółami drogą mailową.