Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
KROPKA
Fajnie a teraz rozwiń myśl.
@NipponShorty co tu rozwijać ?,, najlepsza reklama to zadowolony klient ,,
@mdrogeria aż ortografia z zadowolenia się gubi 😄
@NipponShorty nie widzę byka ...
@mdrogeria A ja widzę... Poprawna nazwa to Allegro No Box, No Kurier
Co racja to racja...
Nie , to nie jest błąd ,to ironia
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Co Wy sobie myślicie !!! ,że ja nie mam co robić tylko powinnam siedzieć przed komputerem i śledzić losy przesyłki ?? Zerknęłam bo paczka się opóźniała , nic wielkiego bo nie miałam ciśnienia , a tu co?" ...okazuje się ,że paczka w automacie ,a żadnego powiadomienia na nr. telefonu !! , nie mam aplikacji więc sms z kodem powinien przyjść
Sprzedawca ma szczęście bo nie miałam czasu , a w międzyczasie zeszło mi powietrze , miałam zamiar wywalić negatywa za to ,że nie oferował mojej ulubionej formy dostawy , były tylko ,, UNY ,, i poczta .
Jak zwykle sprzedawca. Ostatnio to portal inposty ukrywa. Ze świecą szukać sprzedawcy, który tego nie udostępnia. Dziwnym trafem to tylko znika gdy klient ze smart próbuje zakupić...
Tylko ony i poczta bo każdy chce wysyłkę za darmo. One jest obowiązkowy do smarta, sprzedawca musi to wybrać żeby z nim wysyłać, a potem się modli żeby to klient szerokim łukiem omijał. Jedyna jego opcja to wybór czy woli dostawać negatywy: za brak smarta czy za dostawę Allegro one..