anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro one UPS nie odbiera paczki

MAMY ROZWIĄZANIE!
EQUIMM_dystr
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Witam, 

proszę pilnie o interwencję w sprawie przesyłki. Numer zamówienia: 675c5740-cbec-11ef-84ab-6d24d9832c52

sposób dostawy wybrany przez klienta: Allegro One Punkt, UPS

z naszej strony nadaliśmy paczkę w punkcie dnia 07 Jan 2025, 10:58. Do dziś nie mamy informacji w systemie Allegro, że kurier ją odebrał z punktu.

Dziękuję 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@EQUIMM_dystr zgłosiłam interwencję do oddziału w sprawie odbioru paczki z punktu. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
EQUIMM_dystr
#9 Pomysłodawca#

Bardzo dziękuję za szybką reakcję. Proszę również o wyłączenie tego case’u ze statystyki szybkości wysyłki. 

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@EQUIMM_dystr zamówienie jest wykluczone z jakości Twojej sprzedaży - jutro zaktualizuje się to w systemie. 😊 W sprawie losów przesyłki, będziemy kontaktować się w wiadomości mailowej w zgłoszeniu o numerze 48539329. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
EQUIMM_dystr
#9 Pomysłodawca#

@ Sa_nova

Mam pytanie. Wg statusu kurier odebrał przesyłkę i oddał ją do magazynu wczoraj. Na przykład InPost daje dokładniejsze informacje, tj. kiedy paczka wyjechała z magazynu na trasę. Tutaj jeszcze się taka informacja nie pojawiła. Czy system Allegro One UPS też pokaże mi taką informację? Pytam, bo odnoszę wrażenie że wspomniana paczka utknęła na magazynie 🙂

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@EQUIMM_dystr tak, status będzie zaktualizowany, gdy paczka ruszy dalej w drogę. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
EQUIMM_dystr
#9 Pomysłodawca#

Dzięki, jest już do odbioru więc wszystko gra 🙂

oznacz moderatorów