Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj nikt z firmy UPS nie pofatygował się po przesyłki Allegro One - numer podjazdu 12635785
Proszę o informację czy dziś podjazd 12663864 dojdzie do skutku, czy np. znów nie mają pracowników i przez 10 dni nikt nie odbierze przesyłek.
Proszę wykluczyć przesyłki A0012XF0B5 A0012XG1H9 A0012XOI49 w waszego 'wspaniałego' systemu ocen.
Cześć, @kroliczajamapl. Przepraszam za utrudnienia. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Cześć, @kroliczajamapl. Widzę, że zlecenie zostało ostatecznie zrealizowane zgodnie z deklaracją. Przekazanie zamówień do wykluczenia nie jest w tym przypadku konieczne.
Dzień dobry,
dziś kolejny raz kurier UPS nie zrealizował podjazdu, kilka przesyłek czeka. Numer 13027723 @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@kroliczajamapl z tego co widzę, deklarowany czas nadania mija jutro (8.10.2024). Przekazanie zamówień do wykluczenia jest możliwe dopiero upływie tego czasu.
Deklarowany czas nadania minął wczoraj - kurier nie podjechał. Dziś dziś podjedzie, czy może oddział UPS jak zwykle ma problemy kadrowe? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@kroliczajamapl podaj proszę numery zamówień, które są opóźnone ze względu na brak podjazdu kuriera.
Przepraszam, ale mam w d... wasze oceny i wykluczenia, zależy mi żeby kurier podjechał i odebrał przesyłki i informacji w tej sprawie oczekuję
@kroliczajamapl poprosiłam o interwencję w sprawie tego podjazdu.