Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Proszę o anulowanie wygenerowanej etykiety nr 66016628640527011868 , żle wybrałem rozmiar paczki
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Nie wiem czy ta prośba nie wpadła w próżnię 😞
@Zenek B Proszę bardzo, usunęłam wskazaną etykietę.
Dzięki 🙂
@iwcia4 Mogę usunąć niewłaściwą etykietę, a Ty będziesz mogła wygenerować nową. Proszę, napisz, o które zamówienie chodzi.
Podaje nr przesyłki: A0019X1YQ0
@iwcia4 Proszę bardzo, usunęłam wskazaną etykietę. 🙂
Nie mogę wybrać punktu nadania w mojej miejscowości. Proszę o możliwość wyboru punktu A 008600
Proszę usunąć też moją etykietę. Allegro One Box 26B79C48
Chce zmienić paczkomat nadania one box
@Client:109657497 czy prośba jest wciąż aktualna? Widzę, że etykieta była już raz usuwana.
Proszę o usunięcie etykiety ze względu na zły punkt nadania paczki A001B9A963
Cześć, @sp8rpa. Gotowe, usunęłam etykietę 🙂
Podałem zły adres nadania i nie jestem w stanie dostać się do Nowego Tomyśla, gdyż jestem z Poznania. Mógłbym prosić o usunięcie etykiety żebym mógł nadać nową? Chodzi o nadanie gry na Nintendo.
Cześć, @Client:103443014. Gotowe, usunęłam Twoją etykietę. Możesz wygenerować nową 🙂