Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przypisalo mi na zbyt daleka lokalizacje a gdy chce zmienić na tą w swojej okolicy po prostu nie wyswietlają mi sie miejsca. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Oferta: 3e62badd-aa54-49af-93fa-77c7b89cf657
@Deny615 Jeśli Twój wpis dotyczy zamówienia z 7 grudnia to widzę, że etykieta nie jest jeszcze wygenerowana i możesz zmienić punkt nadania. 😊 Jeżeli masz na myśli inne zamówienie, to proszę podaj jego numer.
Przy zmianie punktu nadania nie wyswietlają mi sie punkty w moim mieście.
@Deny615 Jeśli nie wyświetla się punkt Allegro One Box, do wyboru - oznacza to, że nie jest on aktualnie dostępny. Czy możesz podać numer punktu, w którym chcesz nadać paczkę? Sprawdzę wtedy co się dokładnie stało.
np.
A008814
Kisielewskiego 1
38-400 Krosno
@Deny615 dziękuję, punkt nie wyświetla się, ponieważ przesyłkę One Box - nadasz jedynie w naszym automacie. Nie będzie możliwości nadania jej w punkcie.
W takim przypadku, jeśli w Twojej okolicy znajduje się Punkt, a nie Box - możesz skontakotwać się z klientem i uzgodnić inną metodę dostawy, a w cenniku dostawy w swoich ofertach usunąć Allegro One Box, aby uniknąć podobnej sytuacji w przyszłości.