anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot punktów jakości sprzedaż

KotPomaranczowy
#8 Zapaleniec

Nadałam 03.08.25 przesyłki do zielonego automatu allegro. Ale dostawca nie odebrał tej przesyłki w ciągu następnego dnia.

Przesyłka wyruszyła dopiero dziś 05.08.2025. Ale kupujące już zgłosiła zwrotu bo nie przyjedzie na czas.

Więcej tego, allegro zabrał punkty za brak dostawy w terminie...

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

matt_rose
Moderator
Moderator

@KotPomaranczowy Sprawdziłem i sprawa jest dalej wyjaśniana z przewoźnikiem, z racji weekendu odpowiedź powinna pojawić się w przyszłym tygodniu w dniach roboczych. Niestety nie ma możliwości zabrania przesyłki, ponieważ według statusów została ona już odebrana przez kuriera. Zgłosiłem wykluczenie tej przesyłki. Zostanie uwzględnione w najbliższym nocnym przeliczeniu.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

KotPomaranczowy
#8 Zapaleniec

Bardzo dziękuję za odpowiedź i pomóc!

Być może w tej sytuacji kupujący może na przykład coś zmienić, anulować zakup lub zrobić coś innego, abym mogłam odebrać tę paczkę i wysłać ją z innym dostawca?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@KotPomaranczowy Na ten moment rekomendowałbym poczekanie na odpowiedź ze strony przewoźnika na temat tej sprawy, dlatego proszę o odrobinę cierpliwości. Monitorujemy zgłoszenie i jak tylko otrzymamy więcej informacji, niezwłocznie do Ciebie wrócimy.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Kot_Pomaranczowy
#8 Zapaleniec

Dzień dobry! Znowu problemy s dostawą. Proszę wykluczyć ze statystyk dostawy w terminie zamowienie  ca3b3f20-9617-11f0-af8d-a355c40aec5a

Nadana w terminie, nie odebrana prez przewoźnika na czas...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Kot_Pomaranczowy zamówienie wykluczone z Twoich statystyk. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów