Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nadałam 03.08.25 przesyłki do zielonego automatu allegro. Ale dostawca nie odebrał tej przesyłki w ciągu następnego dnia.
Przesyłka wyruszyła dopiero dziś 05.08.2025. Ale kupujące już zgłosiła zwrotu bo nie przyjedzie na czas.
Więcej tego, allegro zabrał punkty za brak dostawy w terminie...
@KotPomaranczowy Sprawdziłem i sprawa jest dalej wyjaśniana z przewoźnikiem, z racji weekendu odpowiedź powinna pojawić się w przyszłym tygodniu w dniach roboczych. Niestety nie ma możliwości zabrania przesyłki, ponieważ według statusów została ona już odebrana przez kuriera. Zgłosiłem wykluczenie tej przesyłki. Zostanie uwzględnione w najbliższym nocnym przeliczeniu.
Bardzo dziękuję za odpowiedź i pomóc!
Być może w tej sytuacji kupujący może na przykład coś zmienić, anulować zakup lub zrobić coś innego, abym mogłam odebrać tę paczkę i wysłać ją z innym dostawca?
@KotPomaranczowy Na ten moment rekomendowałbym poczekanie na odpowiedź ze strony przewoźnika na temat tej sprawy, dlatego proszę o odrobinę cierpliwości. Monitorujemy zgłoszenie i jak tylko otrzymamy więcej informacji, niezwłocznie do Ciebie wrócimy.
Dzień dobry! Znowu problemy s dostawą. Proszę wykluczyć ze statystyk dostawy w terminie zamowienie ca3b3f20-9617-11f0-af8d-a355c40aec5a
Nadana w terminie, nie odebrana prez przewoźnika na czas...
@Kot_Pomaranczowy zamówienie wykluczone z Twoich statystyk.