Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.
@nurse Konsultuję sprawę. Wrócę z odpowiedzią jak tylko otrzymam informację.
Mam to samo aktywowałem allegro pay skuszony kuponem 100zł, kuponu po aktywacji nie widzę, gdy chciałem sprawdzić regulamin link przenosił mnie na stronę główną allegro.pl
@BUBUU Zweryfikuję Twoją sprawę.
@BUBUU Kupon został przyznany Jest już widoczny na Twoim koncie 🙂
@nurse Kupon został przyznany 🙂 Jest już widoczny na Twoim koncie. Możesz go wykorzystać przy następnych zakupach z płatnością Allegro Pay.
Po spełnieniu warunków promocji brak kuponu na koncie.
@Client:90673358 Weryfikuję sprawę. Wrócę z odpowiedzią.
@Client:90673358 Kupon został przyznany 🙂 Jest już widoczny na Twoim koncie. Możesz go wykorzystać przy następnych zakupach z płatnością Allegro Pay.
Dzień dobry, ja mam ten sam problem. Założyłam konto allegro pay i nie otrzymałam kuponu.
@Client:39840191 Weryfikuję sprawę.
@Client:39840191 Kupon przyznany 😉
Witam! Mam ten sam problem,zacheciłem się klikajac w obrazek na glownej "Zarejestruj sie w allegro pay i odbierz kupon 100zł". Wszystko przebiegło pomyślnie ale kuponu nie widze. Czy trzeba najpierw zrobić jakieś zakupy i sie go dostaje?
@Bbronczyk Okej. Weryfikuję sprawę 😉
@Bbronczyk Kupon jest już na Twoim koncie.
5 dni widzialem notatke, ze jak do konca listopada aktywuje Allegro Pay to otrzymam kupon 100zl. Aktywowalem Allegro Pay 5 dni temu i wykonalem pierwsze zakupy z Allegro Pay za 90 zl. Ale nadal sie jeszcze nie pojawil kupon u mnie.
@pianootaku Weryfikuję sprawę. Wrócę z odpowiedzią.
@pianootaku Kupon został przyznany 🙂 Jest już widoczny na Twoim koncie. Możesz go wykorzystać przy następnych zakupach z płatnością Allegro Pay.
Dzień dobry. W dniu dzisiejszym pojawił mi się baner, że mam kupon 100 zł do wykorzystania, wystarczy tylko aktywować usługę Allegro Pay do 30 listopada. Allegro Pay zostało aktywowane, jednak kuponu brak. Dlaczego?