Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kika razy kupowałem przez Allegro Pay, wszystkie spłaty spłacone, środki na zakupy 4200. Ikona Allegro Pay na stronie głównej jest, lecz podczas zamówienia nie mam możliwości wyboru Allegro Pay.
Pozdrawiam
Niestety nie, teraz jest nowy 'kwiatek':
I tak sobie płatność wisi od kilka razy kilka minut:)
Co zrobić, jeśli mój zakup wykonany z wykorzystaniem Allegro Pay ma od ponad dwóch godzin taki status?
Edit: OK, właśnie przed chwilą wskoczył status "Opłacono".
ja zrobiłam tak samo, ale czy nie ściągną mimo tego z limitu Allegro pay ?
Witam,
Potwierdzam informacje że AllegroPay dzisiaj nie działa. Kupiłem dwie rzeczy , użyłem allegropay i zapłata nie została wysłana do sprzedających. Status płatności wisi od 3 godzin.
Ja anulowałem zakup i zapłaciłem blikiem.
Anulowany zakup zniknął jakby go nie było.
Właśnie przeszło. Ciekawostka
Fajnie, u mnie nie ma opcji anulowania zakupu, mogę tylko anulować płatność AllegroPay Tylko nie chcę, nie po to wybrałem tą płatność by teraz użyć BLIKA 😄
Czyli kupiłem, zapłaciłem ale nie zapłaciłem bo wisi ale anulować nie można. Pełen podziw 😄
Kupiłam przedmiot przez Allegro Pay, z którego korzystam regularnie od kilku miesięcy. Spłata 64,50 zł do 10 stycznia 2022. Jednak z jakiegoś powodu płatność nie przechodzi automatycznie jak dotąd, ale widnieje, że "płatność w toku". Z czego to wynika?
@pudelko_po_kawie Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości, wciąż pracujemy nad rozwiązaniem problemu z Allegro Pay.
Ja też mam od rana problem z opłaceniem zakupów przez Allegro Pay.
I nie wiem czy mam anulować zakup czy poczekać aż błąd się naprawi...
Ja również mam ten sam problem. Powinnam jeszcze poczekać czy może anulować zamówienie? Ciągle widnieje jako oczekujące na potwierdzenie wpłaty.
Ponieważ mnie wyrzuciło podczas spłaty za raty w allegro Pay zapłaciłam dwukrotnie i mam nadpłatę a nie mam opcji do uzupełnienia danych do zwrotu nadpłaty i nie wiem jak teraz mam prosić o zwrot pieniędzy a jest to ponad 250 zł
@perissos Cześć. Powinieneś dostać mejla z formularzem do uzupełnienia danych do zwrotu nadpłaty.
Dostałam maila ale pokazuje mi tylko to po wciśnięciu uzupełnij dane
Dzien dobry.
Splacilem moje zobowiazanie allegro pay ale nie odjelo mi tego z mojej listy allegro pay???. Dlaczego, mam zrobic?
@kamien-1980 Trwają pracę nad przywróceniem wszystkich funkcjonalności Allegro Pay - proszę Cię o chwilę cierpliwości.
Rozumiem, ze oplacone przedmioty zostana usuniete z listy zobowiazan?
@kamien-1980 Oczywiście - wszystko sprawdzisz w swoim Panelu Allegro Pay.
Dzień dobry. Zakupiłam dzisiaj trzy rzeczy, płacąc za pośrednictwem AllegroPay. Mam przyznaną kwotę na zakupy płatne PayPo. Dwukrotna próba zakupu zakończyła się w ten sam spsób: transakcja w toku, płatność nie potwierdzona. Brak informacji zwrotnej co jest powodem braku potwierdzenia. Proszę o pomoc w wyjaśnieniu.
Pozdrawiam
Marzanna [edycja]
@Marzanna_Mn Cześć. Trwają prace techniczne nad przywróceniem wszystkich funkcji Allegro Pay. Proszę Cię o chwile cierpliwości.