Witam. Kika razy kupowałem przez Allegro Pay, wszystkie spłaty spłacone, środki na zakupy 4200. Ikona Allegro Pay na stronie głównej jest, lecz podczas zamówienia nie mam możliwości wyboru Allegro Pay.
Pozdrawiam
@Gustaff_ Zgłoszę taką potrzebę. Dzięki za zrzut ekranu.
Nie wiem co sie dzieje dzis zaplacilam allegro pay zobowiazania a na kocie pay nic sie nie zmienilo .z mojej karty bankomatowej przelewy poszly .o co chodzi
Witam, kiedy chcę kupić przedmiot z allegro pay i zmienić ilość rat wyskakuje błąd że coś nie zadziałało , że błąd leży po stronie Allegro i że mam spróbować później. Mam już tak cały dzień. Proszę o pomoc .
Dzisiaj dużo wpisów o kłopotach przy Allegro Pay.
Czy jest może jakaś ogólna awaria Allegro Pay teraz? Weszłam dzisiaj żeby spłacić raty i nie chcą mi się załadować zakupy, cały czas jest "Błąd w trakcie pobierania danych"
Wyczyść przeglądarkę, albo zapłać bezpośrednio na konto, inaczej naliczą odsetki.
Tez nie mogę dokonać spłaty. Tylko mam taki komunikat.
@MadFrankx Cześć. Wiemy o problemach z Allegro Pay - zespół techniczny już nad tym pracuje.
Spłaciłem zakup- pobrało z banku ale nie mogę wejść do allegro pay - najpierw było przetwarzanie wpłaty a teraz nie mogę wejść aby sprawdzić czy doszły pieniądze za spłatę towaru -moje posty z tymi pytaniami zniknęły z tego forum - wiec nowy post z pytaniem do Moderatora - czy jest awaria ?
@unadarek69 Cześć. Twoje posty nie znikają - przenoszę je do jednego wątku, w którym informuję o problemie z Allegro Pay. Dział techniczny już pracuje nad rozwiązaniem tej sprawy i będę tam informować Was na bieżąco. Sprawdź tutaj: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-pay/brak-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-kupienia-przez-allegro-pay/m...
Potwierdzam, chciałam zrobić kilka płatności przez blika, z banku zeszło, ale nie dostałam żadnego maila z potwierdzeniem od Allegro i teraz nawet nie widzę listy Allegro Pay.
Czemu nie mogę wybrać opcji spłaty z pey gdy chce kupić dany produkt to nie pokazuje mi możliwość zapłacenia z allegro pey jednak gdy chcę to kupić i wybrać opcjie spłaty to pokazuję mi komunikat że wystąpił błąd i proszę spróbować później
W dniu dzisiejszym kupiłem poprzez koszyk kilka przedmiotów od różnych sprzedających, wybrałem opcję płatności Allegro Pay w 5 ratach, po kliknięciu w zakładce zakupy mam informację płatność w toku- może to potrwac kilka minut- anuluj płatność.
Pytanie co z tym teraz zrobić, sprzedawcy nie dostali należności, towar nie jest opłacony....
@JAMA15 Cześć. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. Zgłoszę tę sytuację.
Ja mam ten sam problem, nie wiem co z tym zrobić
@sitko7 Proszę Cię o cierpliwość. Pracujemy nad rozwiązaniem tej sytuacji.
Teraz również poprzez kartę płatniczą nie mogę zapłacić za inny towar. Coś dzisiaj szwankuje
Moje spłaty zostały zaksięgowane coś się ruszyło 🙂 jedynie dzisiejsze zakupy poprzez allegro pay nadal widnieją jako w toku potwierdzania - mam nadzieję że również wkrótce i to zostanie rozwiązane 😉
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, dokonałam zakupu poprzez Allegro Pay. Od prawie dwóch godzin płatnośc jest w toku. Czy mam ją anulować czy czekać na usunięcie chyba jakiejś usterki?
@Client:39065670 Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości, pracujemy nad usunięciem usterki.