Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zrealizować spłatę?
Coś chyba rusza - moja jedna wpłata AllegroPay zrobiona 2 godziny temu została przyjęta.
Moja również została już zaksięgowana, kamień z serca. Więcej z bliska nie skorzystam skoro to taka spychologia... Karta znacznie pod tym względem bezpieczniejsza.
Witam Opłaciłem kilka minut temu Allegro Smart na rok a nadal mam komunikat nie opłacone Z konta oczywiście pieniądze zniknęły Dlaczego tak się stało ?
Chyba jest jakaś ogólnopolska awaria blika. Też przed chwilą spłaciłem raty AllegroPay - pieniądze pobrane, a nic nie odnotowane w panelu.
Daj znać jak zaksięguje ci Allegro spłatę
U mnie to samo, opłaciłem dwie raty, z konta bankowego odjęło, ale w panelu allegro pay widnieje nadal jako nie opłacone.
Allegro ma chyba problem bo blik działa, płaciłem przed chwilą na innym serwisie i wszystko OK
Cześć @kelwin8, czy płatność była dokonywana Blikiem?
Jeśli tak, operator płatności potwierdza, że  między godziną 13:50 a 14:16 występowała awaria BLIK. Obecnie płatności za pomocą BLIK powinny działać prawidłowo.  Jeśli środki są zablokowane na Twoim rachunku, skontaktuj się proszę ze swoim bankiem, żeby wyjaśnić, czy zostaną przekazane. 
Tak płatność to blik
Witam, mógłbym prosić o pomoc?
hej,też mam ten problem.kilka rat na allegro pay spłaciłam....z konta kasa zeszła ,ale na allegro nadal widnieje ,że nie zapłacone
Moja spłata dotarła, jest OK
I nie ma ich też na koncie @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@jurekpom a ja zapłaciłem za prąd Blikiem i dalej mam nie opłaconą fakturę😉 (poczytaj dwa posty wyżej)
Awaria blika jest. Milenium w apce informuje, ze jak coś niedojdzie to do tygodnia wróci:) Na Allegro pay też całkiem płatność blik znikła wiec pewnie globalna awaria...
Mam podobnie Allegro Pay i płatność gdzieś wsiąkła. Z konta bankowego na pewno zeszła a na Allegro Pay nie doszła. Płacone Blikiem.
Zakupiłem w aplikacji przedmioty. O płaciłem zakupy. W banku zostały ściągnięte pieniądze, a w aplikacji widnieje jako nieopłacone. Jak usunąć problem?
W mediach trąbią o jakiejś kolejnej awarii tego systemu .
allegro dalej twiedzi, ze u nich jest wszystko ok .
bzdura
dostarcz potwierdzenie spłaty i nich allegro sie martwi @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_