anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[7.06] Dyskusje - problem z założeniem dyskusji i dodaniem załączników

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:34403859
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, mam ten sam problem, z tym, że próbowałam zgłosić wymianę przedmiotu który kupiłam w zeszłym roku, a który został drugi raz użyty i okazało się, że ma wadę. Kiedy chciałam rozpocząć dyskusję pojawił się właśnie taki komunikat. Mam tylko jedno konto na allegro. Zastanawiam się dlaczego nie mogę rozpocząć dyskusji.

Screenshot_20240606-195519.png

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:34403859 widzę że udało się założyć dyskusję dla tego zamówienia 🙂  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
xarro93
#2 Obserwator#

Mam teraz podobny problem. Zamówienie ze wczoraj, dziś odebrane. Próbowałem na PC i z telefonu, wszędzie to samo.

xarro93_0-1717702681324.png

oznacz moderatorów
Client:34403859
#1 Nowicjusz#

Trzeba próbować do skutku. Mi się w końcu udało. Spróbuj się wylogować i zalogować na nowo, u mnie pomogło.

oznacz moderatorów
Pajakwgw
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20240606_220128_Allegro.jpg

Witam, mam problem z dodaniem załączników do dyskusji. Jak go rozwiązać, próbuje już ponad 2 godziny i nadal to samo 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Próbowałeś na innej przeglądarce?

oznacz moderatorów
Pajakwgw
#7 Wielbiciel#

Tak, i aplikacji. Pierwszy raz tak mam

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

AKTUALIZACJA 7.06 g 9:22:
Otrzymałam informację, że problem nie powinien już występować. Dajcie proszę znać, gdyby było inaczej. 

@Pajakwgw @xarro93 @troll_007 @mariot-torun  zgłaszam problemy z dyskusjami do Działu technicznego, wrócę z informacjami, gdy tylko dostanę odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
mariot-torun
#7 Wielbiciel#
  • Allegro, w opcji Smart na Allegro przy otwartej dyskusji ze Sprzedającym od wczoraj notorycznie wyskakuje mi błąd dot. braku możliwości dodawania załączników z mojego konta do wiadomości ze Sprzedawcą. Mam też problem z otwieraniem nowej dyskusji ze Sprzedawcą, ponieważ wyskakuje info, że nie można odnaleźć danej aukcji lub nie istnieje ona. Jest to istotne, zwłaszcza, że Sprzedawca o to prosi by mieć podstawę do dalszych działań jeżeli chodzi o dodawanie załączników. Bardzo proszę o pomoc i interwencję. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  
oznacz moderatorów
Client:40692622
#1 Nowicjusz#

w sprawie reklamowania butów ponieważ wyświetla mi sie komunikat "nie znaleźliśmy takiego zamówienia "

Nie wiem czy to ma związek z tym że w ramach jednej transakcji płaciłam za dwie  rzeczy a jedną z nich zwróciłam

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Z pewnością ma związek, poproś o możliwość otwarcia: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów
Client:40692622
#1 Nowicjusz#

Dziękuję za pomoc 🙂

oznacz moderatorów