Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mam ten sam problem, z tym, że próbowałam zgłosić wymianę przedmiotu który kupiłam w zeszłym roku, a który został drugi raz użyty i okazało się, że ma wadę. Kiedy chciałam rozpocząć dyskusję pojawił się właśnie taki komunikat. Mam tylko jedno konto na allegro. Zastanawiam się dlaczego nie mogę rozpocząć dyskusji.
@Client:34403859 widzę że udało się założyć dyskusję dla tego zamówienia 🙂
Mam teraz podobny problem. Zamówienie ze wczoraj, dziś odebrane. Próbowałem na PC i z telefonu, wszędzie to samo.
Trzeba próbować do skutku. Mi się w końcu udało. Spróbuj się wylogować i zalogować na nowo, u mnie pomogło.
Witam, mam problem z dodaniem załączników do dyskusji. Jak go rozwiązać, próbuje już ponad 2 godziny i nadal to samo
Próbowałeś na innej przeglądarce?
Tak, i aplikacji. Pierwszy raz tak mam
AKTUALIZACJA 7.06 g 9:22:
Otrzymałam informację, że problem nie powinien już występować. Dajcie proszę znać, gdyby było inaczej.
@Pajakwgw @xarro93 @troll_007 @mariot-torun zgłaszam problemy z dyskusjami do Działu technicznego, wrócę z informacjami, gdy tylko dostanę odpowiedź.
w sprawie reklamowania butów ponieważ wyświetla mi sie komunikat "nie znaleźliśmy takiego zamówienia "
Nie wiem czy to ma związek z tym że w ramach jednej transakcji płaciłam za dwie rzeczy a jedną z nich zwróciłam
Pozdrawiam
Z pewnością ma związek, poproś o możliwość otwarcia: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Dziękuję za pomoc 🙂