anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro gamEXP - Problem z realizacją kuponu

wkossak1
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Biore udział w akcji Allegro gamEXP i przy próbie realizacji 6 kuponu z akcji gamEXP dostaje komunikat: "Przekroczyłeś tygodniowy limit wymian kodów na monety. Spróbuj ponownie w przyszłym tygodniu."
Jest limit 5 kuponów w ciągu tygodnia. Kupon jest z wyzwania z 2 tygodnia. W zeszłym tygodniu zrealizowałem 5 kuponów i w nowym tygodniu limit powinien się wyzerować jednak chyba coś poszło nie tak i tak się nie stało.
oznacz moderatorów
31 ODPOWIEDZI 31

Mari_Neo
#7 Wielbiciel#

Mam ten sam problem, kupony z tego tygodnia nie da się wykorzystać 😞

oznacz moderatorów

Mari_Neo
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

pabloss_13
#7 Wielbiciel#

W moim przypadku również ten problem wystąpił. Pozostał mi jeden kod do realizacji i wyskakuje komunikat, że wykorzystałem limit na wymianę kodów na monety. Druga sprawa w samej aplikacji wskazuje mi tygodniowy limit 30/50 mimo to nie mogę już robić wyzwań ponieważ aplikacja wskazuje że przekroczyłem już tygodniowy limit. O co chodzi? Przecież powinienem mieć możliwość zgarnięcia jeszcze 20 monet w tym tygodniu?

oznacz moderatorów

Mari_Neo
#7 Wielbiciel#

Też mam tego bugda, tylko dla 30/30 bo już jedno zadanie wykonałem a drugie chciałem wymienić. Ale licznik jest zablokwoany, tzn zadania nie mam, ale licznik pokazuje jak ma.

Serio z tą apką to mam wrażenie, że to jakas wersja alfa bo od tygodnia same problemy - allegro chciało dobrze, ale brak przygotowania.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@wkossak1 już to weryfikuję, wrócę do Was z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pabloss_13
#7 Wielbiciel#

Teraz nagle wskaźnik tygodniowego limitu zmienił się z 50 na 30. Zaczęło pokazywać od tego tygodnia, że można zebrać MAX 30 punktów za zadanie? Nie rozumiem, jest to błąd. Bo w poprzednim tygodniu po osiągnięciu 30 punktów nie mogłem dalej wykonywać zadań. Z tą różnicą, że w tamtym tygodniu wskaźnik pokazywał 30/50.

oznacz moderatorów

Mari_Neo
#7 Wielbiciel#

Dokładnie to samo, nie mam zadań a mam pokazane 30/30.

A powinieniem mieć 30/50 i możliwość jeszcze wykonania 20 pkt.

oznacz moderatorów

Artiv2134
#2 Obserwator#

Mam taki sam problem jak inni użytkownicy, w aplikacji GamEXP mam tylko 30/30 w tym tygodniu, a powinno być 50zł według zasad. Zadanie wykonałem, dostałem 3x kod na SMART monety za 10zł i jak go próbuje wbić to mam komunikat:

"Przekroczyłeś tygodniowy limit wymian kodów na monety. Spróbuj ponownie w przyszłym tygodniu."

A według informacji ten reset powinien być dziś o 12. 
oznacz moderatorów

Corinarh2
#7 Wielbiciel#

Mam ten sam problem. Nic nie dziala ani mi ani znajomemu. Oboje mamy po kuponie z poprzedniego tygodnia.

oznacz moderatorów

wkossak1
#7 Wielbiciel#

Dobrze wiedzieć, że to nie tylko u mnie. Może coś z tym zrobią. Też mam limit 30zł na ten tydzień

oznacz moderatorów

pabloss_13
#7 Wielbiciel#

To bardzo dziwne, bo pula wciąż się pomniejsza. Na tę chwilę 40 smart monet 'przepada'. Czekam na dalszy rozwój sytuacji. Irytująca jest niemożliwość realizacji kodów na platformie z powodu 'przekroczenia limitu' jest to błąd i powinien zostać naprawiony. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

Mari_Neo
#7 Wielbiciel#

No mega słabe bo pula leci a wiele osob jest zblokowane, kto sobie wzial to leci dalej… no masakra

oznacz moderatorów

Jimmy6546
#2 Obserwator#

ten sam problem mam, moze jutro naprawia

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@wkossak1 @Jimmy6546 @Mari_Neo @pabloss_13 @Artiv2134 

Otrzymałyśmy odpowiedź, z której wynika, że w przypadku monet z kodów i ich limitów tydzień nie jest liczony od poniedziałku do niedzieli. Limity tygodniowe dotyczą ostatnich 7 dni (168 godzin).

Przykład dla limitu wynoszącego 1 na tydzień:

jeśli ktoś wymieni 1 kod w poniedziałek o 12:00, to będzie mógł wymienić kolejny kod najszybciej w następny poniedziałek o 12:01; jeśli wymienił we wtorek o 13:00, to kolejny wymieni najszybciej w następny wtorek o 13:01.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

tofik030101
#2 Obserwator#

a co z limitem 30/50?

oznacz moderatorów

Mari_Neo
#7 Wielbiciel#

Dzięki Natalia za info, ale rozwiazanie słabe bo teraz kwestia, pierwszy kupon odebrałem piątek, kolejny sobota i niedziela.

to teraz mam tak samo odbierać  kolejne kupony jeden w piątek sobota i niedziela?

beznadziejne rozwiazanie by to trackować…

oznacz moderatorów

AsphyxV
#8 Zapaleniec#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Tylko jeśli każdego tygodnia według zasad miało być 50/50 monet do zgarnięcia to dlaczego po resecie jest 30/30 monet a nie 50/50 w tym tygodniu?

oznacz moderatorów

pabloss_13
#7 Wielbiciel#

Dokładnie. Już w zeszłym tygodniu miałem problem bo zdobywając 30 punktów i nie mogłem dozbierać pozostałych 20 a limit tygodniowy wyświetlał 30/50. Od dzisiaj widzę 30/30 wykonując jedno zadnie wciąż jestem zablokowany, a powinienem mieć szansę na pozostałe 20punktów?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@AsphyxV Wyjaśniam tę kwestię z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów