anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro protect rozpatrzenie wniosku

domizpvp23
#7 Wielbiciel#

Piszę do Państwa w związku z moją sprawą dotyczącą zwrotu pieniędzy za niesprawny sprzęt, którą zgłosiłem 10 dni temu. Otrzymałem informację, że moja sprawa zostanie rozpatrzona w ciągu 5 dni i że zostanie ustalone, czy przysługuje mi ochrona Allegro Protect. Niestety, do tej pory nie otrzymałem żadnej informacji dotyczącej zwrotu pieniędzy, a sprawa nadal widnieje jako nierozwiązana.

Proszę o pilne zajęcie się moją sprawą, ponieważ zostałem z niesprawnym sprzętem i bez zwróconych środków. Liczę na szybkie rozwiązanie problemu.

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@domizpvp23 podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy sprawa lub numer wniosku Allegro Protect.

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

domizpvp23
#7 Wielbiciel#

Numer mojego wniosku: 750887-1721301561

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Na niesprawny sprzęt to trzeba było zgłosić reklamację i odesłać go sprzedawcy celem jej rozpatrzenia.

oznacz moderatorów

domizpvp23
#7 Wielbiciel#

Nie chodzi sprzęt jak należy, podczas korzystania z niego chłodzenie wodne wydaje dziwny hałas.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Tym bardziej wskazana reklamacja. Czy fachowiec który montował urządzenie uznał że jego działanie jest niewłaściwe?

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@domizpvp23  w odpowiedzi na wniosek, nasz doradca przesłał do Ciebie wiadomość 19.07.2024. W przypadku, jeśli nie uda się wyjaśnić sprawy w dyskusji i otrzymasz negatywną odpowiedź reklamacyjną, to nasz konsultant poprosił o ponowny kontakt, by móc zweryfikować wniosek. Czy skontaktowałeś się ponownie z naszym doradcą?

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

domizpvp23
#7 Wielbiciel#

Nie kontaktowałem się ponownie z waszym doradcą. Jedynie poprosiłem o pomoc allegro w dyskusji. Jak mogę się skontaktować ponownie z doradcą?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@domizpvp23 AP to forma rekompensaty, żeby ją otrzymać należy spełnić warunki, najpierw reklamcja, może być przez dyskusję i dopiero możliwość złożenia wniosku, Na jakim etapie jest dyskusja?

oznacz moderatorów

domizpvp23
#7 Wielbiciel#

Wniosek z allegro protect został złożony, bo osoba sprzedająca nie zgadza się na zwrot.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Ja też nie widzę powodu aby zwracać sprzęt. Skoro pracuje to nie jest niesprawny,  sprzedający całkiem słusznie odrzucił reklamację bez oglądania przedmiotu.

Kontynuuj dyskusję, masz szansę na wyłudzenie odszkodowania  i sprzęt ci pozostanie.

Doceniam spryt ale nie popieram

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jest jeszcze inna możliwość, sprzedający doskonale wie co go boli.🤔

oznacz moderatorów

domizpvp23
#7 Wielbiciel#

Pewnie tak, a ja zostaję póki co sam z problemem. Cwana zagrywka sprzedającego.

oznacz moderatorów

domizpvp23
#7 Wielbiciel#

Gdyby był w 100% sprawny, nie prowadziłbym tej dyskusji, więc nie do końca rozumiem, co masz na myśli. Odnosząc się do twojego zdania, doceniam spryt, ale go nie popieram.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@domizpvp23  Zaraz, zaraz,  jeżeli sprzęt pracuje to nie jest wcale taki  niesprawny.  A co mówi twoje eksperckie ucho, co jest powodem takiego hałasu ?

Jest prawdopodobne że przepływ płynu jest przymknięty i pompa pracuje na max.  Pewnie wkrótce się uszkodzi i wtedy dopiero sprzęt będzie  niesprawny.

oznacz moderatorów

domizpvp23
#7 Wielbiciel#

Nie mam pojęcia tak szczerze co jest z tym nie tak. Co to znaczy że przepływ płynu jest przymknięty?

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@domizpvp23 "Co to znaczy że przepływ płynu jest przymknięty?"

Przecież to ty masz wiedzieć co to znaczy. Ja jestem daleko i odpowiadam tylko na twoje informacje.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Czy to zakup od prywatnego?; Wniosek z allegro protect został złożony, bo osoba sprzedająca nie zgadza się na zwrot.  dyskusja powinna wyjaśnić a nie znamy jej przebiegu, dlaczego został udostępniony wniosek do AP.

oznacz moderatorów

domizpvp23
#7 Wielbiciel#

Tak to zakup od prywatnej osoby.

oznacz moderatorów