anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro uczta sie jak traktuje sie klienta :)

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Proces reklamacyjny mbanku, oczywiście uznane... Kiedy Wasi konsultanci bedą tak pracować?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Screenshot_3.png

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@AnnaG-Antyki no ja to bym mbanku nie gloryfikował 😉 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Oj tam. Reklamacja złożona w nocy zajęła im 8:32 minut. Święty nikt nie jest ale widać jednak różnicę.

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@AnnaG-Antyki jak kiedyś wpłatomat mbanku (nie jakiś tam zewnętrzny czy coś) postanowił sobie wyłączyć się w trakcie wpłacania pieniędzy to na reklamację czekałem ... ze 3 miesiące. 

Oczywiście reklamacji nie można było złożyć w placówce w której znajduje się owe urządzenie bo oni nie zajmują się sprawami bankomatów czy wpłatomatów. 🤣

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wpłatomatów nie używam. tu chodziło o bonus za założenie konta dla mojego pierworodnego. Klepnął 4 transakcje telefonem blikiem zbliżeniowym (google pay telefonem itp). A miało być 5. Ale klepnął też 5 na Allegro płacąc kartą dopietą do google pay. A że w regulaminie pisało, że płatnosć google pay sie liczy (fakt pisało o zblizeniowych) to sie wykłóciliśmy xD Mlody im tam w sumie nagrzmocił mase transakcji, wszystkiego ponad limity i tylko to jedno przeoczył więc reklamowałam, bo mi dzieciaka żal było. I miło mnie zaskoczyli:)