anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błędne naliczanie opłat za przesyłkę

InteRadek
#8 Zapaleniec#

Zamówiłem większą ilość małych produktów i w koszyku miałem prawidłową informację, że koszt przesyłki wyniesie 11,49zł. Jednak gdy kliknąłem przycisk "Do kasy", to w podsumowaniu miałem już inforamcję, że koszt przesyłki wynosi 230,79zł (dla zamówienia na kwotę 70zł). Niby mam Smarta i nie zapłacę za przesyłkę, ale jest to dziwny błąd w aplikacji. Załączam zrzuty ekranu.

Screenshot_20250428-234622761.jpgScreenshot_20250428-234650656.jpg

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

sklep_solpio
#14 Krzewiciel#
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@InteRadek niech zgadnę zamówiłeś ponad 20 pozycji, sprzedawca ma w cenniku że wysyła każdą sztukę oddzielnie stąd taka cena dostawy, smart nie obejmuje takich dostaw pokrywa max 100 zł bo nikt by na tym nie zarobił 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

InteRadek
#8 Zapaleniec#

Tak, zamówiłem łącznie 21 sztuk. Dziwne jest, że koszyku pokazało mi prawidłowy przewidywany koszt wysyłki 11,49zł (nie przemnożyło przez ilość), a po wybraniu sposobu dostawy przy kasie pokazało 230,79zł (21*10,99zł)? Zamówienie złożyłem i wygenerowany absurdalny koszt wysyłki został pokryty ze Smarta.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@InteRadek dzięki za zgłoszenie. Faktycznie mamy tu rozbieżność w informacji. Zweryfikujemy to 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Syrena_zT tu? 🤣 ,a gdzie ich nie Macie ?.....dzień bez problemów z allegro ? eeee... nie ma dnia bez adrenalinki .

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@mdrogeria Jak się taki dzionek trafi to może święto narodowe ustalą .

oznacz moderatorów