Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy próbie kupna (bardziej szczegółowo przy próbie zapłaty za przedmiot) otrzymuję komunikat poniższy:
Chcesz zrobić kolejne zamówienie? Skontaktuj się z nami, aby potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Sprawdzamy to ze względów bezpieczeństwa.
Próba kupna dotyczy aukcji o numerach:
Proszę o pomoc
@Client:91164941 to skontaktuj się z allegro https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=8b463d9b-b539-4537-a631-a4b68c62582e
Już się kontaktowałem, jednak zależy mi na sprawnym załatwieniu sprawy
@Client:91164941 jakoś powód musi być , wyjaśnisz to tylko DBT , moderacja raczej w tym temacie nie pomoże @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:91164941 ale to już tylko zależy od działu bezpieczeństwa. Napisałeś i czekaj na odpowiedz.
To są karty doładowania PayPal to może być inny powód, wchodzisz w oferty? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
W przypadku innych aukcji też mam ten problem więc to raczej problem z kontem, zresztą już kiedyś kupowałem te karty i wtedy nie miałem z tym problemu.
@Client:91164941 dziękuję za zgłoszenie, przekazałam je do odpowiednio działu, dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź w tej sprawie.
@Client:91164941 wracam z potwierdzeniem, problem już nie powinien występować.
Możliwość zakupu wróciła, dziękuję