Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Wczoraj zgłosiłem zwrot w zamówieniu f58ba8a0-b99d-11f0-bb8a-b746c9b66a9c
Wybrałem opcję zwrotu przez punkt DPD Pickup - dostałem kod zwrotu do napisania na paczce i zawiozłem dziś paczkę do punktu w którym zwykle nadaję paczki. Ku mojemu zdziwieniu nie było możliwości nadać tej przesyłki, w systemie wyskakiwał błąd. Kontakt przez infolinię DPD stwierdził że nie wszystkie punkty DPD Pickup obsługują nadawanie zwrotów wyłącznie z kodem i powinienem sprawdzić który punkt w okolicy obsługuje taką możliwość.
Niestety nie ma takiej możliwości zarówno przechodząc z opcji zwrotu na Allegro do listy punktów/mapy DPD Pickup jak i przez stronę DPD - wyświetlana jest lista wszystkich punktów i nie ma takich opcji do filtrowania - widzę na mapie punkt w którym tej paczki nie mogłem nadać.
W związku z tym gdzie mogę nadać zwrot z kodem?
Pozdrawiam
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@artglass_krosno czy możesz podać w którym punkcie nie przyjęto Twojej przesyłki? Zgłoszę to u nas, natomiast tę przesyłkę powinieneś móc nadać w automatach i punktach DPD Pickup.
Spróbuj proszę nadać tę przesyłkę w automacie DPD, kod zwrotu wpiszesz na klawiaturze na automacie (jedna z naszych forumowiczek podpowiada, że trzeba wybrać nr 2 na klawiaturze fizycznej a potem kod z zwrotu z Allegro).
Dziękuję za odpowiedź,
zwrot nadałem w automacie DPD.
Pierwsza nieudana próba nadania miała miejsce w PL56734 na ulicy Pużaka 53
Pozdrawiam
@artglass_krosno dziękuję bardzo Zgłosiłam problem z tym punktem.