anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 992 ODPOWIEDZI 1 992

bochniaczek
#8 Zapaleniec#

W sierpniu siadła mi sprzedaż totalnie. Mam jedne z najtańszych ofert (porównuję ceny przed wystawieniem), ale moich ofert nie da się znaleźć przy połączonych ofertach. Wpisuję nazwę przedmiotu - oferty innych sprzedawców są, natomiast połowy moich nie ma. Wyloguję się więc, rozłączenie ofert działa i voila: moje oferty da się znaleźć. Tylko ile osób o tym wie, ile będzie praktykować wylogowywane się, aby coś znaleźć. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To dziadostwo wprowadziło Allegro, i mimo krytyki przez wszystkich uważają że to dla nas dobre.

oznacz moderatorów

Client:41045827
#7 Wielbiciel#

Aktualnie nie widzę opcji rozdzielenia ofert - pojawiają się zbiorczo dla danego produktu. W jaki sposób można przywrócić aby były rozdzielone dodam że kiedyś był przycisk aby połączyć lub rozdzielić oferty.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Allegro sobie ofiary do takiego testu znalazło. Wyrazy współczucia, od wczoraj pojawiają się takie posty. Spróbuj może do supportu napisać ale wątpię, żeby to coś dało. Oni tak zawsze bez wiedzy i zgody i szans na wyłączenie losowo wybranej grupie włączają.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:41045827  Cześć 🙂 Obecnie trwają testy różnych wersji listy ofert i produktów. Część użytkowników nie widzi opcji rozłączenia tych samych ofert. Ten test potrwa do 30 kwietnia. 

Jeśli chcesz zmienić widok, to spróbuj skorzystać z innej przeglądarki lub innego urządzenia. 

oznacz moderatorów

mgmagya
#8 Zapaleniec#

Test miał trwać do 30 kwietnia, a jest dzisiaj 30 lipca i nadal nie mam możliwości rozłączenia ofert, próbowałam na kilku przeglądarkach i jest to samo. Do kogo mam napisać aby uzyskać pomoc i rozłączyć oferty?????

oznacz moderatorów

madzia262610
#8 Zapaleniec#

Dokładnie. Już jest teraz sierpień i dalej nie da się tego rozłączyć 

oznacz moderatorów

madzia262610
#8 Zapaleniec#

Używam chroma i zawsze miałam wybór czy mieć połączone oferty czy nie. Dlaczego utrudniacie korzystanie z Allegro zamiast ulepszać? Nie mam tak samo opcji rozliczenia ofert a powinna być. Nie wiem co za mądrzy inaczej pracują w oprogramowaniu że na siłę wciskają coś czego ludzie nie chcą. To samo z czarnym tłem. Dopiero mi się usunęło jak zmieniłam telefon

oznacz moderatorów

piwko12
#9 Pomysłodawca#

mam tak samo, dziś przestałem to widzieć. Beznadziejne to jest, uszczęśliwianie mnie na siłe. Jaki teraz sens ma sortowanie

oznacz moderatorów

arek_inc2
#8 Zapaleniec#

Udał się to wyłączyć?

oznacz moderatorów

piwko12
#9 Pomysłodawca#

Nie, ale na szczęście Allegro to wyłączyło. Mam nadzieje, ze nie będą nas uszczęśliwiać na siłę i zostanie tak jak teraz tzn. że sam mogę decydować czy chce widzieć razem czy osobno. 

oznacz moderatorów

arek_inc2
#8 Zapaleniec#

Ja niestety to widzę, dopiero po wylogowaniu jest ok.

arek_inc2_0-1720284574479.png

oznacz moderatorów

piwko12
#9 Pomysłodawca#

U mnie naprawiło się 1 maja. Może znów coś włączyli, ale wczoraj jeszcze było Oki. Wcześniej jak mnie tym uszczęśliwiliśmy to pomagała jedynie zmiana przeglądarki. Na tym samym koncie na chromie to miałem, a na firefox już nie.

oznacz moderatorów

introligator76
#8 Zapaleniec#

Znowu się zaczęło . Pomocy !!!! Po zalogowaniu brak możliwości rozłączenia ofert. Na stronie i w aplikacji....

oznacz moderatorów

introligator76
#8 Zapaleniec#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

KIEDY TO SIĘ ZAKOŃCZY I WRÓCI DO NORMALNOŚCI??? 

KUPJĘ NA ALLEGRO OD POCZĄTKU ISTNIENIA I TAKIEGO GÓW... JESZCZE NIE BYŁO...

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@introligator76 To se nevrati 🤖

oznacz moderatorów

TopBrick
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Czy można wyłączyć obowiązkowe (już kilka dni) grupowanie produktów podczas wyszukiwania? Jest to tak niewygodne, że po prostu nie chcę już korzystać z usług Allegro i będzie musiał przejść na inne (chińskie) sklepy. Dziękuję z gory.

PS Czy ktoś rozumie, dlaczego zarządzanie Allegro celowo zabija serwis?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@TopBrick Nie można, to celowe działanie Allegro, można oglądać wylosowując się.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Domysłów jest kilka:

- startują do księgi guinesa w kategorii firmy najbardziej uprzykrzającej klientom życie

- młode pokolenie doszło do władzy, naoglądało się pseudobełkotu mistrzów marketingu i teraz na siłę udowadnia, ze wszystko wie lepiej. A to przecież wstyd by był się wycofać. No chyba ze na paliwo do lamborgini w końcu braknie...

- ktoś tam innego koloru skóry posmarował komuś za ułatwienie użytkowania własności intelektualnej stworzonej przez kogoś i korzystania z portalu

- ktoś tam posmarował za zniszczenie portalu

- testują ile ludzie wytrzymają zanim ich na taczkach wywiozą xD

Wybierz sobie opcje lub dodaj własną.

oznacz moderatorów

TopBrick
#7 Wielbiciel#
Ta decyzja od Allegro nazywa się samobójstwem. Teraz nie ma sposobu na wyszukiwanie najnowszych lub najtańszych ofert, nie ma możliwości ich sortowania i tak dalej. Wiedziałem, że Covid19 ma/miał wpływ na ludzkie mózgi, ale nigdy nie spodziewałem się, że dla Allegro jest to tak poważne.
oznacz moderatorów