Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
W sierpniu siadła mi sprzedaż totalnie. Mam jedne z najtańszych ofert (porównuję ceny przed wystawieniem), ale moich ofert nie da się znaleźć przy połączonych ofertach. Wpisuję nazwę przedmiotu - oferty innych sprzedawców są, natomiast połowy moich nie ma. Wyloguję się więc, rozłączenie ofert działa i voila: moje oferty da się znaleźć. Tylko ile osób o tym wie, ile będzie praktykować wylogowywane się, aby coś znaleźć.
To dziadostwo wprowadziło Allegro, i mimo krytyki przez wszystkich uważają że to dla nas dobre.
Aktualnie nie widzę opcji rozdzielenia ofert - pojawiają się zbiorczo dla danego produktu. W jaki sposób można przywrócić aby były rozdzielone dodam że kiedyś był przycisk aby połączyć lub rozdzielić oferty.
Allegro sobie ofiary do takiego testu znalazło. Wyrazy współczucia, od wczoraj pojawiają się takie posty. Spróbuj może do supportu napisać ale wątpię, żeby to coś dało. Oni tak zawsze bez wiedzy i zgody i szans na wyłączenie losowo wybranej grupie włączają.
@Client:41045827 Cześć 🙂 Obecnie trwają testy różnych wersji listy ofert i produktów. Część użytkowników nie widzi opcji rozłączenia tych samych ofert. Ten test potrwa do 30 kwietnia.
Jeśli chcesz zmienić widok, to spróbuj skorzystać z innej przeglądarki lub innego urządzenia.
Test miał trwać do 30 kwietnia, a jest dzisiaj 30 lipca i nadal nie mam możliwości rozłączenia ofert, próbowałam na kilku przeglądarkach i jest to samo. Do kogo mam napisać aby uzyskać pomoc i rozłączyć oferty?????
Dokładnie. Już jest teraz sierpień i dalej nie da się tego rozłączyć
Używam chroma i zawsze miałam wybór czy mieć połączone oferty czy nie. Dlaczego utrudniacie korzystanie z Allegro zamiast ulepszać? Nie mam tak samo opcji rozliczenia ofert a powinna być. Nie wiem co za mądrzy inaczej pracują w oprogramowaniu że na siłę wciskają coś czego ludzie nie chcą. To samo z czarnym tłem. Dopiero mi się usunęło jak zmieniłam telefon
mam tak samo, dziś przestałem to widzieć. Beznadziejne to jest, uszczęśliwianie mnie na siłe. Jaki teraz sens ma sortowanie
Udał się to wyłączyć?
Nie, ale na szczęście Allegro to wyłączyło. Mam nadzieje, ze nie będą nas uszczęśliwiać na siłę i zostanie tak jak teraz tzn. że sam mogę decydować czy chce widzieć razem czy osobno.
Ja niestety to widzę, dopiero po wylogowaniu jest ok.
U mnie naprawiło się 1 maja. Może znów coś włączyli, ale wczoraj jeszcze było Oki. Wcześniej jak mnie tym uszczęśliwiliśmy to pomagała jedynie zmiana przeglądarki. Na tym samym koncie na chromie to miałem, a na firefox już nie.
Znowu się zaczęło . Pomocy !!!! Po zalogowaniu brak możliwości rozłączenia ofert. Na stronie i w aplikacji....
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
KIEDY TO SIĘ ZAKOŃCZY I WRÓCI DO NORMALNOŚCI???
KUPJĘ NA ALLEGRO OD POCZĄTKU ISTNIENIA I TAKIEGO GÓW... JESZCZE NIE BYŁO...
@introligator76 To se nevrati 🤖
Dzień dobry,
Czy można wyłączyć obowiązkowe (już kilka dni) grupowanie produktów podczas wyszukiwania? Jest to tak niewygodne, że po prostu nie chcę już korzystać z usług Allegro i będzie musiał przejść na inne (chińskie) sklepy. Dziękuję z gory.
PS Czy ktoś rozumie, dlaczego zarządzanie Allegro celowo zabija serwis?
@TopBrick Nie można, to celowe działanie Allegro, można oglądać wylosowując się.
Domysłów jest kilka:
- startują do księgi guinesa w kategorii firmy najbardziej uprzykrzającej klientom życie
- młode pokolenie doszło do władzy, naoglądało się pseudobełkotu mistrzów marketingu i teraz na siłę udowadnia, ze wszystko wie lepiej. A to przecież wstyd by był się wycofać. No chyba ze na paliwo do lamborgini w końcu braknie...
- ktoś tam innego koloru skóry posmarował komuś za ułatwienie użytkowania własności intelektualnej stworzonej przez kogoś i korzystania z portalu
- ktoś tam posmarował za zniszczenie portalu
- testują ile ludzie wytrzymają zanim ich na taczkach wywiozą xD
Wybierz sobie opcje lub dodaj własną.