Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wyboru ofert dokonuj z poziomu przeglądarki na której nie jesteś zalogowany.
Finalny zakup z poziomu konta.
Mi też włączyli ten szajs i usunęli przycisk rozłączania ofert. TRAGEDIA.
Czemu allegro nie włączy tego u wszystkich, nawet u użytkowników którzy nie są zalogowani? Nie wiem choć się domyślam.
Pisz oficjalną skargę (ja napisałem) do obsługi
Może jaki ich zalejemy zgłoszeniami to ktoś pójdzie po rozum do głowy
Beznadziejny interface - ogranicza kupujących. Przestaję kupować poprzez allegro !!!
Dzięki za informację. Tak na marginesie: To nie lotnisko - tu nie trzeba ogłaszać wylotu. xD
Pisz oficjalną skargę nie tu tylko do obsługi
Może jaki ich zalejemy zgłoszeniami to ktoś pójdzie po rozum do głowy
Nie sądzę żeby po rezygnacji jednej osoby coś się zmieniło.
1 nie
10 nie
100 nie
1000 - pojawi się na słupkach więc to kwestia ilu z nas napisze
Lepiej napisać niż siedzieć cicho że nic się nie da
Przypomnę że to my jesteśmy wartością dla Allegro i bez kupujących to się mogą zawijać.
Więc jako kupujący możemy wyrazić swoje niezadowolenie
@LEW433 ja jestem drugi, właśnie pousuwałem obserwowane, odszukałem na innym portalu tych sprzedawców i o dziwo taniej 😄
Nie jednej.
Ja już ze trzy maile im wysmażyłem, ciągle powtarzając że jeśli nie mogą mi wyłączyć testu, to niech przekażą sprawę komuś, kto może 😉
Na razie tyle bo trochę wiocha, ale jak za parę dni nic się nie zmieni to zapytam jaki jest postęp w sprawie.
@mich41x Też codziennie do nich piszę w tej sprawie. Dzisiaj dostałem więcej konkretów, że test się zaczął 9 maja i potrwa min 2 miesiące 😄 Wcześniej odpisywali standardowe formułki
Jak w temacie. Czy jest szansa, że Allegro przywróci opcję rozłączania ofert, względnie, nie będzie ich na siłę łączyło podczas wyszukiwania produktów?
Tu już nikt nie liczy na nic dobrego. Nie ważne ile będzie krzyków i protestów i tak nie słuchają.
@AnnaG-Antyki Oni ☃️ ⛄ to wszystko robią dla naszego dobra
Ech muszę kartę odpiąć zanim dla mojego dobra zmienia regulamin i zrobią za mnie zakupy xD. W sumie paya też profilaktycznie trzeba by było wyłączyć...
To są po prostu zabawy monopolisty. Co by ty jeszcze zrobić, żeby użytkownikom utrudnić i ich zniechęcić? Hmm, wyłączmy rozłączanie ofert. Świetny pomysł! Ale będzie zabawa.
**piiip**yczna decyzja.
Na tą chwilę nie ma.
@Sthlm testujemy różne opcje wyświetlania listy wyszukiwania. Nie jest to błąd czy wina aktualizacji. Jest to test, z którego nie można się wypisać. Być może dopiero teraz taki widok ofert zwrócił Waszą uwagę, ponieważ 1 lipca zwiększyliśmy grupę kupujących korzystających z elementów produktyzacji, które obecnie wyświetlamy na Allegro.
Rozumiem, kiedy w takim razie ten test zostanie zakończony? Bo chyba nie będzie trwał wiecznie?
Zakończy się zaraz po tym jak wprowadzą to na stałe i to dla dobra nas klientów ,bo to ponoć nam na tym bardzo zależy. Różne bajki czytałem ale te co pisze allegro to wcale nie są śmieszne i zasługują na jakąś super nagrodę .
Pani moderator wprowadziła cię w błąd. To nie jest test -to jest wdrażanie zmiany wg. ścisłego planu. Oni ani myślą wycofywać się z produktyzacji. Allegro swoim katalogiem przygotowuje się pod sprzedaż największemu serwisowi na "a", gdyż katalog produktów bazujący na kodach EAN jest wymogiem, aby stało się to możliwe. Tutaj dowód, że klamka zapadła: