Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
W sumie jak wypadły pozytywnie to włączmy wszystkim ludziom razem ze wszystkimi pracownikami Allegro 😉
No ale gotowanie żaby nigdy nie zawodzi…
Hej! Czyli to nie tylko mój problem że nie mogę tego dziadostwa rozłączyć w aplikacji? Jestem tak zniechęcona do zakupów, najlepsze jest to że jak sobie filtrowałam teraz wyszukiwanie mebli to podobno miało mi pokazać 120 ofert a wyświetliło mi tylko jedną - przecież to paranoja, nie da się cofnąć jakoś dane aplikacji czy coś? 🙄
Już raz w przeszłości włączyli mnie do ich rewelacyjnych testów,ale wtedy mogłem to jeszcze obejść, czyszcząc ciasteczka w przeglądarce,tym razem już nic nie mogę zrobić.Jedynie kiedy wyloguje się z konta ,mam wszystkie dostępne oferty.
A co jeśli Allegro pierwszą fazę testów robiło na jakimś procent kont o największej aktywności uwzględniając firmowe gdzie właściciele robią tylko sprzedaż i dlatego realni kupujący stanowili mniejszość? To by tłumaczyło dlaczego Allegro myśli że wszystko poszło dobrze (zakładając dobre intencje)…
Allegro myśli a to dobre. Może i poszło im dobrze tylko nie wiesz co testowali...............może wkur**ienie użytkowników)))))))))))))))))))))))))
będąc zalogowanym nie mam opcji rozłączenia tych samych ofert.
znacznie to utrudnia zakupu
a dodatkowo psuje filtry - wybrałem opcje dostawa z polski a pokazują mi się oferty od sprzedawców zagranicznych
wiem że allegro losowo włącza testy więc niech osoby odpowiedzialne za te testy wiedzą że delikatnie mówiąc utrudnia to korzystanie z tego portalu
Delikatnie....delikatnie powiedziane, katastrofa i ani myślą się z tego wycofać.☹️
@Semaj_Lian na ten moment nie ma możliwości wyłączenia grupowania ofert. Trwają testy i chcemy sprawdzić różne warianty wyświetlania wyników wyszukiwania.
@N_Nitka28 To może warto testować na moderatorach i pracownikach Allegro? Czy gdzieś w Regulaminie jest punkt, że Allegro ma prawo utrudniać użytkownikowi korzystanie ze strony bez jego zgody?
Dzień dobry!
Kiedy będzie dostępna ankieta do ocenienia "grupowania ofert"? Czy będzie dostępna dla wszystkich, którzy mają włączoną tą opcję (już wszyscy ją mają?) czy tylko dla jakiegoś wybranego, wąskiego grona?
Czy na Allegro Gadane byłaby możliwość ustawienia przez Państwa takich ankiet? Czarno na białym byłoby widać skuteczność wszystkich wdrożeń.
Ile można sprawdzać i nie widzieć że to nie działa . Mam to już włączone kolejny miesiąc i kupuję tylko powielając wcześniejsze zamówienia , wyszukać dobrą nową ofertę w tym momencie na Allegro jest misją niemożliwą !!!!!
@N_Nitka28 dlaczego szczerze nie napiszesz te testy się nigdy nie zakończą , robicie z użytkowników...
Ale co tu testować? Czy testują to małpy i maja problem z wnioskami? Przecież o ogaranicza w opór użyteczność Allegro - wyszukiwarki. Syn kogoś z zarządu to wymyślił i trzeba to przepchnąć czy jak? Test powinien mieć chyba jasno określona date końca. Kiedy w końcu to się skończy? ZNISZCZYLISCIE ALLEGRO. Już człowiek przełknął wysokie prowizje bo oprócz tego serwis oferował dużo. A teraz to nawet nieśmieszny żart ze zmuszacie ludzi do testowania tej padaki. Nie jest logiczne ze jak jest jakaś grupa odbiorców którym się to podoba to sobie to włączy. Czemu my nie możemy wyłączyć? DRAMAT.
Ile Ci płacą za te farmazony? Ciągle te same **piiip**yczne odpowiedzi a nic konkretnego. Nikt tego nie chce i gdzie są wyniki testów, że to jest takie suuuuper i wogóle?!?!?!?!
Ale wyniki testów nie są dla użytkownika, tylko dla zarządu. Jedynym wynikiem z tych testów jest to czy wpływy rosną czy spadają. Jeśli rosną, to zmiana zostaje. Jeśli spadną, to zmiana poleci do kosza. Proste.
Co to za dziadostwo.!!!
U mnie pojawiło się kilka dni temu to samo. Brak możliwości rozlaczania ofert. Nie brałem udziału w żadnych testach od kwietnia, aż tu nagle teraz w lipcu mi taki szajs włączyli. Pierw zlikwidowali normalne wyszukiwanie w dziale kasety (kategorie) to tera zna siłę chcą mię uszczęśliwić takim dziadowski rozwiązaniem. Chcę normalne wyszukiwanie!!!!!!
Allegro już wysyła zaproszenia na webinar - "Jak wyróżnisz swoje oferty w Katalogu produktów?"
już niebawem Allegro stanie się ogromnym Katalogiem produktów, dzięki czemu klienci szybciej znajdą interesujące ich oferty. Zastanawiasz się, jak ułatwić im zobaczenie tych, które należą do Ciebie?
Więc te "testy" zapewne szybką się nie skończą...
Jak rozłączyć widok ofert powiązanych
To co robicie jedynie zacheca do zakończenia tych 20 wspólnych lat
Jak można wnieść oficjalną skargę i do kogo na działanie tego syfu
Allegro ma ok 17mln użytkowników. Ilu niezadowolonych wypowiedzialo się w tym temacie? 200? 500? Jaki to procent całości? Oni widzą właśnie taki procent niezadowolenia, więc w zasadzie wszystko jest ok.
Pisz oficjalną skargę (ja napisałem) do obsługi
Może jaki ich zalejemy zgłoszeniami to ktoś pójdzie po rozum do głowy