Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jak to po co? Jak będą się wyświetlać tylko oferty nowe, droższe to część osób która sobie z wyszukiwaniem nie poradzi zapłaci więcej za towar. A lepiej przecież brać 15% od 70zl niż od 20, no i jeszcze więcej można zabrać za smarta. Jest to kolejny etap procesu eksterminacji mniejszych sprzedawców.
Jak to rozłączyć, przecież tak się nie da nic wyszukiwać po cenie. Czy ich **piiip**...o???
Tylko można oglądać bez logowania, nie da się rozłączyć.
Allegro prowadzi testy na użytkownikach bez ich wiedzy. Usuwa przydatne opcję też bez zgody i wiedzy. Usuwa możliwość rozłączenia ofert.Usuwa możliwość płatności kuponami za produkty cyfrowe. Allegro zalane chińszczyzną (wyszukiwania to kilkanaście tysięcy ofert, klikamy dostawą do 3 dni i robi się kilkaset ofert) do tego dochodzi spam jedną ofertą. Mnóstwo sprzedających botów. Usuwanie wątków jak się podoba i cenzura wygodna dla portalu. Ps. Skopiowałem ten tekst i będę go wrzucał jeśli będziecie to usuwać. Nie dam sobie zamknąć ust i będę walczył z tą administracją aż mi się nie znudzi. Czekam na wartościową odpowiedź ze strony allegro. A póki co robię zakupy na popularnym amerykańskim portalu którego nazwa zaczyna się "e" a kończy na "bay" bo też cenzurka innych portali wam się udziela. Taka mała Korea Północna robi się z allegro.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dokładnie tak jak napisał kolega @Ciastofarsz. Totalny debilizm ze strony allegro. Grupowanie ofert pod jedną super ofertę - co za **piiip** to wymyślił? Może wypowiedzą się moderatorzy bo to już istna paranoja. Oferty zgrupowane pod jedną - porównaj 98 ofert, pod drugą - porównaj 215 ofert a pod trzecią - porównaj 17 ofert - co to ma być. Do tego z automatu zwinięty opis produktu gdzie trzeba coś dodatkowo klikać. Ja się pytam kto to wymyśla?
Problem w tym, że tą "wizytówkową" ofertą częst wcale nie jest ta najtansza. Wiec nawet jak się posortujw o cenie to moża nie zobaczyć najtanszej oferty. Przerobiłem to 2 tyg temu, gdy google znalazł mi ofertę za 173zł a wyszukując na allegro najtansza była za 190zł. dopiero wklikując się w zgrupowane oferty nagle objawiła sie ta tańsza. A oczywiście przycisk "rozgrupuj" zniknął 😞
Też im wielokrotnie zgłaszałem ten problem twierdzą że.... a pozwole sobie zacytować, bo jeszcze mi zarzucą że kłamie:
"Rozumiem, że łączenie ofert jest dla Pana niekomfortowe, przekazałam sugestie do odpowiedniego działu.
Na ten moment nie możemy nic więcej z tym zrobić.
Jeśli jest Pan nieusatysfakcjonowany z rozwiązania sprawy, może Pan zgłosić to do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów."
Czytając między wierszami mamy w dupie UOKiK bo i tak więcej zarobimy niż nam kary dopierdolą o ile w ogóle...
Dokładnie, a pisali mi że od 1.10 wszyscy już taki widok będą mieli. Tj chore…
Powiem krótko "decyzja biznesowa"
Teraz zespół ma tak mówić... i wszyscy jak mantre zgodnie powtarzają 🤣
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak usunąć łączenie ofert podczas wyszukiwania przedmiotu i mieć każdą ofertę osobno, tak jak kiedyś. Obecny system, gdzie wyświetlane są produkty zamiast pojedynczych ofert doprowadza mnie do szału i chciałbym mieć widok tak jak dawniej, gdzie każda oferta jest osobno. Za pomoc z góry dziękuję.
to takie usprawnienie Allegro zeby bylo nam lepiej hahahahahahahah
@Mauro0 Przyzwyczaj się do takiej wyszukiwarki, tak ma być.
Zostaje tylko jedna opcja - Zmień stronę aukcyjną !!!
Dzień dobry
Nie mogę znaleźć przycisku, aby móc rozdzielić oferty na Allegro. Przez to nie mogę filtrować po najniższych oraz/lub po najnowszych. Proszę o informację jak to włączyć.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ proszę o pomoc
to takie usprawnienie Allegro zeby bylo nam lepiej hahahahahahah
Kilka dni temu skorzystałem z zaproponowanej opcji i włączyłem tzw. łączenie przeglądanych ofert. Wydawało mi się, że mi to uprości życie, ale jednak bardziej mnie wkurza. jak to wyłączyć ?
@Cezarek57a Na górze strony, tam gdzie miałeś " połącz oferty" masz teraz "rozłącz oferty" 🙂