anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 309 ODPOWIEDZI 2 309

WAMPIREZ
#10 Popularyzator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Właśnie niech któryś z moderatorów napisze dlaczego nie ma wyboru połącz-rozłącz. Bo co? Nie da się? Tak słuchacie ludzi? Jesteście za tępi? 

oznacz moderatorów

borda04
#7 Wielbiciel#

Ci geniusze sami sobie grób wykopali tym świetnym pomysłem. Przechodzę całkowicie na A-on

oznacz moderatorów

Lukecz
#7 Wielbiciel#

Najgorsze jest to że dopiero co przedłużyłem Smarta, a dziś się zorientowałem że już nie można rozłączać ofert... Szukam właśnie zestawu hamulców do auta i te połączone oferty to jest jakiś dramat. Czy ten serwis nie dźwignąłby wydajnościowo prezentowania produktów w wersji z połączonymi i niepołączonymi ofertami czy o co chodzi?

W sumie na Allegro sprawdziłem która firma sprzedaje potrzebne mi części i kupiłem w jej sklepie internetowym w którym jest to o wiele lepiej prezentowane.

oznacz moderatorów

Xander3
#8 Zapaleniec#

no ja mam do 10 wrzesnia, poki tego gowna mi nie wylacza to nie ma opcji ze przedluze

oznacz moderatorów

pattymatheson
#9 Pomysłodawca#

Ale czy to nie **piiip** ma to samo właśnie? Coś co mnie zawsze ostatecznie zniechęcało, jakiś niby katalog, ale taki szemrany, niedorobiony?

oznacz moderatorów

toMCioPP
#12 Orędownik#

Już i tak z resztą dawno nic tutaj nie kupowałem, chyba, że na lokalnym ze 3 miesiące temu, ale i to wkrótce wyleczą z normalności. Spadła konkurencyjność, sprzedawcy są trzymani krótko za pysk, sam jako okazjonalny sprzedawca widzę jak zainteresowanie potencjalnych nabywców zanika i ten sam trend wzrasta u każdego z kim rozmawiałem o tym. Monopolizacja. 
Czas zatoczył koło, taniej i przede wszystkim od ręki można nabyć ten sam towar drogą bezpośrednią na bazarze lub w sklepie. 

oznacz moderatorów

Xander3
#8 Zapaleniec#

prosze mi wylaczyc testowanie tej durnej opcji! nie prosilem o to! nie chce brac udzialu w tym tescie! nie da sie przegladac produktow!  ile razy wam uzytkownicy musza pisac, ze to debilny pomysl? zostawcie opcje z przelaczaniem, jak ktos chce z tego gowna korzystac to skorzysta! 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@Xander3 

Zapomnij 🙂

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/od-1-pa%C5%BAdziernika-zmieniamy-spos%C3%...

Jak nie chcesz korzystać, to się wyloguj, wyszukaj ofert, skopiuj ich numery, zaloguj i kupuj. Easy

oznacz moderatorów

toMCioPP
#12 Orędownik#

Ale tylko do końca września. Potem i tego już nie będzie. Tylko konkurencja pozostaje, póki co nie za bogata, ale może się rozwinie i zakopie w odmętach wspomnień allegro. 

oznacz moderatorów

maxlukasz
#9 Pomysłodawca#

myślę że konkurencja rozwija skrzydła dzięki allegro, za jakiś czas będzie można kupować u konkurencji tak jak w starym dobrym allegro. 

oznacz moderatorów

^Got^
#11 Animator#

Jest pewne rozwiązanie, ciekawe jak długo podziała, ale się podziele...

1. Otwieramy sobie allegro w 1 zakładce.
  2. Wylogowujemy się
  3. Szukamy jakiegoś przedmiotu (tak, żeby pokazał nam się przycisk którego nie mamy po zalogowaniu) możecie użyć tego linku może ktoś kiedyś sprawdzi jak dużo ludzi wqrwili https://allegro.pl/listing?string=allegro%20si%C4%99%20ko%C5%84czy 
  4. Otwieramy sobie drugą kartę z allegro
  5. Logujemy się w 2 karcie
  6. Przechodzimy do 1 karty i klikamy rozłącz te same oferty
  7. Efekt: oferty rozłączone i jesteśmy zalogowani.

Pewnie niedługo zablokują ale może ktoś się pocieszy chwile...

,,ɐʍosǝuzᴉq ɐſɔʎzǝp,, ɐzsɐu ʇsǝſ ɐʞɐʇ 'ǝᴉdnp ʍ sɐʍ ʎɯɐW :oɹƃǝllⱯ
oznacz moderatorów

Jan_Slabek
#1 Nowicjusz#

Od jakiegoś czasu w aplikacji wszystkie wyszukiwane oferty wyświetlają mi się jako oferty połączone. Mogę je otworzyć po przejściu przez opcję „Porównaj x ofert”.

W jaki sposób wrócić do tradycyjnego widoku przedstawiającego wszystkie oferty po kolei?

IMG_5786.png

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@Jan_Slabek 

Nie da się. Jesteś już w grupie testowej. Na stałe, wszyscy to dostaną od 1 października

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/podziel-si%C4%99-opini%C4%85-na-temat-all...

oznacz moderatorów

^Got^
#11 Animator#

na razie jeszcze się da, ale tylko na komputerze w aplikacji niestety nie

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/brak-opcji-roz%C5%82%C4%85cz-te-same-ofer...

,,ɐʍosǝuzᴉq ɐſɔʎzǝp,, ɐzsɐu ʇsǝſ ɐʞɐʇ 'ǝᴉdnp ʍ sɐʍ ʎɯɐW :oɹƃǝllⱯ
oznacz moderatorów

neomammut
#7 Wielbiciel#

Allegro, błagam WAS! Przywróćcie opcję rozłączania tych samych ofert, niech każdy ma wybór! Jeśli ktoś chce mieć 1000000 ofert, to niech tak ma, po co psujecie coś, co działa! To w końcu dla kogo to Allegro jest...

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_   

Po tych chorych zmianach które zostały wprowadzone że nie można rozłączyc ofert.

Wpisuje w wyszukiwarkę dany przedmiot którego szukam, pojawiają mi się najdroższe oferty , muszę klikać porównaj x ofert i wtedy się pojawiają tańsze oferty . 

Gratuluję zniszczyliście wyszukiwanie ofert 

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator#

@Agent555 Wszystko jest zgodne z planem. Nie chodzi o to, żebyś kupował najtańsze, wręcz przeciwnie

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

Elsa_Sonia
#8 Zapaleniec#

„lepsze jest wrogiem dobrego”

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

coś źle robisz. 

Wg allegro wszytsko działa poprawnie a ty wyczyść ciasteczka

oznacz moderatorów