anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 200 ODPOWIEDZI 2 200

Client:87296636
#12 Orędownik#

@bodziobodzio4738 zwlaszcza używaj papierowych słomek pakowanych jednostkowo w plastikowe opakowanie 🙂  Marza mi sie w kazdym miescie punkty naprawy uszkodzonych wszelakich sprzetow.... dla mas. 

Dla mnie niestety tez RiP..

256-bit limit
oznacz moderatorów

merkuriusz77
#10 Popularyzator#

No i masz babo placek – znowu ci malkontenci! - ludzie, zamiast zrzędzić przeczytajcie sobie te parędziesiąt stron – bo od razu można poznać, że nie jesteście w temacie; gdybyście czytali, to byście też wiedzieli, że, po pierwsze, te zmiany były testowane a testy zakończyły się pozytywnie; i, po drugie, że taka jest ich decyzja biznesowa.

Dowiedzielibyście się także, że mimo spektakularnego sukcesu nowej wyszukiwarki prezes Allegro, który nadzorował wprowadzanie ulepszeń, nie jest już prezesem; chcecie wiedzieć dlaczego? - otóż w chwili euforii nacisnął taki mały czerwony przycisk, który miał przy swoim prezesowym fotelu i - bęęęęęęęęęc! - wystrzeliło go w przestrzeń; bo to była katapulta do prezesów; na szczęście dla niego, testy katapulty zakończyły się pozytywnie. (Żegnaj, Roy! Będziemy tęsknić!)

I przestańcie się odgrażać, że się rozpierzchniecie po rozmaitych e-bajbajach i innych ama-mrzonkach! - bo Allegro jest pierwszym na świecie serwisem sprzedażowym, w którym gdy klientów jest mniej, to jest właśnie więcej; i gdy im sprzedaż spada – to rośnie. Jak to możliwe? - pytacie. Po prostu – taka jest ich decyzja biznesowa!

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Polacy narzekają ale i tak tu kupują.

oznacz moderatorów

dorothy2
#11 Animator#

Być może niektórzy nadal tu kupują, ja od października już nie 🙂 Co najwyżej może kupię coś, jeśli nie będzie tego nigdzie indziej, ale i nawet wtedy planuję raczej zasugerować sprzedawcy co by zaoferował to w innym miejscu 😉

oznacz moderatorów

bethke
#10 Popularyzator#

To jest bardzo dobry pomysł z tym sugerowaniem sprzedawcom wystawienia tego, co mnie interesuje na konkurencyjny portal. Też tak robię. Na (e) (r) (l) (i) znajduję prawie wszystko, czego potrzebuję.

oznacz moderatorów

dorothy2
#11 Animator#

Tak, właściwie tam już teraz jest jak dotychczas to czego potrzebuję 🙂 Jasne, na ten moment jest tam o wiele mniej ofert ale biorąc pod uwagę ile wszystkiego na Allegro się powtarza... to szczerze mówiąc tam też to wszystko jest tylko w mniejszej liczbie powtórzeń 😄 I wcale nie drożej, a może nawet i taniej (na pewno było taniej lub w tej samej cenie to czego szukałem ostatnio).

oznacz moderatorów

ogryz7
#12 Orędownik#

E.rli ma prowizje na podobnym poziomie, co tutaj (niższe o ok 0,5 pkt %), więc ceny towarów będą porównywalne. Ich przewagą, są tańsze opcje dostawy i brak wszystkich udziwnień i utrudnień, z których słynie - szczególnie ostatnio - allegro. 

oznacz moderatorów

Elektrobosek
#8 Zapaleniec#

Zależy od kategorii. 

oznacz moderatorów

dorothy2
#11 Animator#

Tak, wiem że tam prowizje też nie są dużo niższe ale właśnie ta przewaga mniejszego bałaganu i mniejszych utrudnień, to już jak dla mnie duża przewaga. No i "ceny porównywalne" a jednak nie takie same 😉

oznacz moderatorów

bethke
#10 Popularyzator#

O, przepraszam! Ja już się przeniosłam z zakupami na mniejszy portal eerrllii.

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

Roy Perticucci zostaje przy Allegro jako doradca. Niestety.

Skopał **piiip**a, skopał Tesco, skopał Allegro, wydoi jeszcze trochę jako doradca i pójdzie dalej, wprowadzając wszędzie swoje pomysły, które się nie sprawdzają. Ciekawe, kto następny będzie tak naiwny jak poprzednicy. 🙂

bethke
#10 Popularyzator#

Bankier.pl donosi:

"Pensje pracowników Allegro wzrosły. Prezes spółki Roy Perticucci zarobił w 2023 roku ponad 10 mln zł".

oznacz moderatorów

bethke
#10 Popularyzator#

"Ciekawe, kto następny będzie tak naiwny jak poprzednicy."

Stawiam na InPost. Już jest duży - a jeszcze jest dobrze. Czas najwyższy go popsuć.

oznacz moderatorów

piwko12
#9 Pomysłodawca#

przecież u nas to standard jest, VAT na paliwo do góry a ceny paliwa w dół...

oznacz moderatorów

komquter
#1 Nowicjusz#

Odechciewa się szukanie czegokolwiek po tym łączeniu ofert. Współczuję też sprzedającym. 

oznacz moderatorów

natty_91
#8 Zapaleniec#

natty_91_0-1730058797094.png

z nowymi rzeczami jest jeszcze gorzej. jest taki śmietnik, że się rzygać chce.

oznacz moderatorów

_mateuszw_
#8 Zapaleniec#

@K0LP Zgadzam się!

Na Allegro powróciłem kilka miesięcy temu. Kupuję i kupowałem głównie rzeczy używane (audio, płyty, książki, foto i podobne), najczęściej od osób prywatnych. Wyszukiwanie produktów innych niż "sklepowe nówki" jest w tej chwili niesamowicie utrudnione. Nawet w przypadku nowych też nie jest to świat idealny.

Z zakupem rzeczy nowych przeniosłem się już na Am...n (z ich Prime), a z używanymi na razie testuję, jak to wygląda e.Bay. Kilka transakcji (zakupy zza granicy) zaliczyłem - jest OK, bo jeżeli chodzi o PL, to jest tam kiepsko.

oznacz moderatorów

dorothy2
#11 Animator#

e**y za granicą działa bardzo dobrze, na co dzień mieszkam w Niemczech i głównie tam kupuję. Dodatkowo, taka ciekawostka: od jakiegoś chyba 1,5 roku prywatni sprzedający w Niemczech sprzedają na e**y.de za darmo i bez prowizji! I jakoś można prywatnych sprzedających nie wystawiać poza nawias, da się i serwery im nie padły 😄 Jak sobie pomyślę, że Allegro też by mogło taką innowację wprowadzić... to śmiać mi się chce z mojej naiwności 😄

oznacz moderatorów

Lord_Greg
#11 Animator#

No, przed chwilą skończyłem przenosić swoje oferty do konkurencji. Z Allegro i Allegro Lokalnie mnie już nic nie łączy prócz wspomnień i nadziei na to, że będzie sens tu wracać.

Naraaaa, korpoludki 😄

AkcesoriaIT
#10 Popularyzator#

Też przeszło mi to przez myśl i szczerze mówić nie przechodzi. Jednym z aspektów przez które się ociągam to wizja przenoszenia się na Ox.x.xxLxx.x.xX z racji dość prymitywnego panelu sprzedawcy. Czy możesz powiedzieć gdzie się przeniosłeś i jak wygląda tam klimat jeśli chodzi o samo narzędzie. Dodam że sam sprzedaję rzeczy używane.

oznacz moderatorów