anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji rozłącz te same oferty.

renata86aa
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu. 

Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 983 ODPOWIEDZI 1 983

TWM73
#8 Zapaleniec#

Jeżeli jestem grupą na testach, to dlaczego nie ma możliwości wyrażenia opinii w aplikacji? 

Czy zdanie użytkowników ma dla Was jakieś znaczenie???

Czy zdajecie sobie sprawę, że ta funkcjonalność jest dobra dla NOWYCH przedmiotów, ale niszczy filtrowanie AUKCJI/UŻYWANYCH?

Czy ktoś z zespołu IT próbował korzystać z tej funkcjonalności w działach z przedmiotami używanymi? 

Mam wrażenie, że próbujecie wprowadzić na siłę rozwiązanie i manipulujecie formularzami, tak, żeby szersza grupa użytkowników nie mogła przedstawić negatywnej opinii.

oznacz moderatorów

vincemasuka
#1 Nowicjusz#

Jedna z głupszych zmian w historii tego serwisu.

oznacz moderatorów

MQuiet
#7 Wielbiciel#

Beznadziejna zmiana, która wymusiła na mnie porzucenie korzystania z aplikacji mobilnej na rzecz desktopa (wyszukiwanie jako niezalogowany). Jeśli tak ma wyglądać w przyszłości korzystanie z serwisu to warto rozważyć zmianę platformy.

oznacz moderatorów

bodziobodzio4738
#11 Animator#

Typowe działanie monopolisty niestety, warto oceniać aplikację w sklepie Google "w odpowiedni sposób", może w końcu do kogoś tam na samej górze dotrze że ta zmiana to strzał w kolano i że wyszukiwarka w tej formie jest nieużywalna.

oznacz moderatorów

Zin297
#9 Pomysłodawca#

To nie tylko w aplikacji mobilnej tak jest ale tak samo nie da się rozłączyć produktów na firefox jeśli jestem zalogowany . Normalnie jest tylko jak jestem nie zalogowany to wtedy jest OK . No cóż od wielu lat robią co mogą żeby kupujących i sprzedających maksymalnie zniechęcić do kupowania i sprzedawania na Allegro  😄

oznacz moderatorów

Farcikovsky
#8 Zapaleniec#

Witam, czy w jakiś sposób mogę wrócić do wyglądu wyszukiwania który był jakiś czas temu ? Teraz wygląda to zupełnie inaczej, i totalnie obrzydza mi to jakiekolwiek wyszukiwanie czegokolwiek.

oznacz moderatorów

morskin
#2 Obserwator#

Najsmutniejsze jest to że te testy ch!@# im dadzą bo jak ktoś musi skorzystać z tego serwisu to się wyloguje, poszuka i tylko kupi na swoim loginie, więc tyle statystyk zbiorą że głowa mała.

Też idę szukać szczęścia u konkurencji...

oznacz moderatorów

teamoo
#8 Zapaleniec#

Tu chodzi tylko i wyłącznie o kasę a nie statystyki, jak więcej zostanie dziadą w kabzie to po co im statystyki 🙂

oznacz moderatorów

jakubfbg
#7 Wielbiciel#

Jak moge wyłączyc grupowanie podobnych przedmiotów. Wkurza mnie to, że za każdym razem musze klikać porównaj x przedmiotów

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Tylko wylogować się. Allegro niestety uważa, ze ich klienci są niezdolni do podejmowania samodzielnych decyzji i ubezwłasnowalnia wszystkich, zarówno sprzedających jak i kupujących gdzie się tylko da. Potem zrzucają odpowiedzialność za negatywy spowodowane ich działaniami na sprzedających, zasłaniają się jakąś śmieszna formułką z regulaminu i interes się kręci. Co z tego, ze każda najdrobniejsza zmiana jest tak schrzaniona, ze wywołuje setki postów z protestami...

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @jakubfbg. Sprawdzamy różne wersje listy ofert i produktów, a obecny stan jest wynikiem testu. Nie ma możliwości wypisania się z testu, ale widok wyników wyszukiwania może zmienić się po wyczyszczeniu danych przeglądania oraz plików cookie. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

alleloombard120
#8 Zapaleniec#

Coś się pozmieniało i albo ja nie umiem albo nie da się normalnie przeglądać wszystkich ofert. Przeglądam oferty na konsole PSP SLIM 3004.

Na pierwszej ofercie widzę model który mnie interesuje ale szukam czegoś tanszego więc wciskam porównaj 63 oferty: 

alleloombard120_1-1722068296166.png

Po wciśnieciu wyskakuje tylko ta jedna aukcja, gdzie reszta 62 ofert? 

alleloombard120_2-1722068329859.png

Nie mam wciśniętych filtrów ani nic takiego. Po tych ostatnich zmianach przeglądanie ofert na allegro jest istną porażką , czy faktycznie jest tylko pod tym katalogiem jedna oferta i ta liczba jest błędem czy może allegro z jakiegoś powodu ukrywa inne aukcje? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To efekt działań Allegro, musisz przeglądać bez zalogowania.

oznacz moderatorów

Ciastofarsz
#9 Pomysłodawca#

Allegro prowadzi testy na użytkownikach bez ich wiedzy. Usuwa przydatne opcję też bez zgody i wiedzy. Usuwa możliwość rozłączenia ofert.Usuwa możliwość płatności kuponami za produkty cyfrowe. Allegro zalane chińszczyzną (wyszukiwania to kilkanaście tysięcy ofert, klikamy dostawą do 3 dni i robi się kilkaset ofert) do tego dochodzi spam jedną ofertą. Mnóstwo sprzedających botów. Usuwanie wątków jak się podoba i cenzura wygodna dla portalu. Ps. Skopiowałem ten tekst i będę go wrzucał jeśli będziecie to usuwać. Nie dam sobie zamknąć ust i będę walczył z tą administracją aż mi się nie znudzi. Czekam na wartościową odpowiedź ze strony allegro. A póki co robię zakupy na popularnym amerykańskim portalu którego nazwa zaczyna się "e" a kończy na "bay" bo też cenzurka innych portali wam się udziela. Taka mała Korea Północna robi się z allegro.

oznacz moderatorów

pattymatheson
#9 Pomysłodawca#

To pewnie te słynne "testy różnych widoków ofert" 🥴😵💫🥵🤢🤮

oznacz moderatorów

AlfredGpro
#8 Zapaleniec#

Screenshot_2024-07-28-10-51-17-038_pl.allegro-edit.jpg

Kiedy zakończą się te testy w wyszukiwarce przez to nieda się normalnie szukać a schodzi dwa razy dłużej przeglądając te oferty 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Z wypowiedzi można wywnioskować że nigdy.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

A w ogóle mają się skończyć? Na pewno to tu nie chcą nic powiedzieć ale wygląda jakby mieli załatwić to tak jak z testami z wyborem kuriera czyli pozbywać ludzi lipnym terminem i nigdy nie skończyć...

oznacz moderatorów

AlfredGpro
#8 Zapaleniec#

Ten kto dał taki pomysł powinien się zwolnić i kopa dostać na dowodzenia najpierw skonsultować to z użytkownikami lub dać możliwość tego wyłączenia 

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Wszystkim nam się to nie podoba więc są duże szanse że to co jest testowane zostanie uznane za kolejny "genialny" pomysł i zostanie wdrożone.

oznacz moderatorów