Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam. Od wczoraj na moim koncie zostało włączone coś beznadziejnego a mianowicie grupowanie ofert.
Niestety sam nie mogę znaleźć gdzie to wyłączyć.
Działa niestety to na każdej przeglądarce i każdym komputerze.
Tryb incognito także nie pomaga.
Jedyna opcja aby coś obecnie wyszukać to wylogowanie się z konta Allegro i wyszukiwanie bez logowania.
Załączam zdjęcia obrazujące problem @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Możliwe że zostałeś wybrany do testów. niektórzy tak mają.☹️
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ To proszę sobie testować na kimś innym a nie na moim koncie. Ja pracuję a Wy tylko przeszkadzacie. Obecnie Przez Państwa "testy" tracę pieniądze
Nie wyłączą Ci, wiele o tym już tu na forum pisaliśmy!😞
Mam tak samo, i też uważam że to jest beznadziejna opcja. @allegro, zrobcie sobie program testowy dla chętnych a nie zmuszacie ludzi do odwalania roboty za was, tym bardziej że każdy płaci za korzystanie z serwisu.
U mnie to samo normalnie beznadziejne to jest , jak się tego pozbyć ?
Ale wy czytacie mejle o zmianach na allegro ?
Niestety od października wprowadzają to każdemu..
A kiedy ten test się skończy? Bo już nawet wylogowanie nic nie daje.
Nie skończy się, tak już zostanie. Taka jest "decyzja biznesowa" Allegro. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ wyjaśnią Ci, że to dla Twojego dobra.
Czy po zakończonym teście klient zostanie zapytany czy mu się podoba zmiana? bo wprowadzamy testy- a wprowadzamy zmiany i tak nie masz nic do powiedzenie to jednak różnica.
Można wyłączyć widok "porównaj X ofert" i wrócić do starego widoku ? nie widzę przez to ile osób licytuje
Można ale nie wyłączą Ci jesteś wybrańcem i powinieneś się cieszyć.😮
Po co włączać coś co jest tak DEBILNEGO że aż szkoda gadać. Nic nie widać, nie da się nic sprawdzić. Aukcje się nie wyświetlają. żądam czym prędzej przywrócenia poprzedniego wyglądu
Zgadzam się z przedmówcą ,debilne to mało powiedziane. Już 2 razy odinstlowywalem to dziadostwo ale dalej to samo , chyba trzeba przejść na **piiip**.pl bo allegro w tej odsłonie to porażka
Zadam powrotu a jak nie to odinstalowywuje ta apke i idę do konkurencji na literę E .rli . Pl
Allegro nie wysłucha twoich żądań, nie czytasz wpisów?😡
Cześć, jak tą paskudną opcję wyłączyć? Jak nie można, to jest już jakaś wtyczka do 'tłustej małpy' lub jakiś inny dodatek do przeglądarki?
Nie chce grupowania, bardzo mnie irytuje!
W pasku przeglądarki dodaj &description=1, powinno rozłączyć.