anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak punktów allegro share

resistdj
#11 Animator#

Wysłałem link za pośrednictwem ikony udostępniania w przeglądarce na komputerze do bliskiej osoby. Osoba wchodząc bezpośrednio z tego linku dodała produkt do koszyka i towar zakupiła. Od czasu zakupu minęły 2 dni, punktów na moim koncie za ten zakup nadal brak. Pomijam już mniejsze zakupy, bo takich było kilka w ostatnich dniach z mojego polecenia i za tamte również nie naliczyło punktów. Oferty udostępniam ZAWSZE w ten sam sposób, z tym, że za niektóre dostaję punkty, a za niektóre nie, mimo że nie znajdują się na liście kategorii wykluczonych z Allegro Share. Zakup o którym mowa w temacie to https://allegro.pl/oferta/odtwarzacz-cd-sony-cdp-xb630-ladny-stan-okazja-17478829157 . Zakup za 419 zł co daje prawie 1700 pkt których nie otrzymałem.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@resistdj żeby mieć możliwość dokładnego zweryfikowania tego potrzebuję nr zamówienia, które zostało złożone z Twojego linku polecającego. Masz możliwość jego podesłania? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

resistdj
#11 Animator#
a4006120-2c66-11f0-bf51-3731953bef73

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@resistdj dzięki! Wrócę do ciebie z informacją po weryfikacji 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

resistdj
#11 Animator#

Ok, dziękuję. Czekam w takim razie.

oznacz moderatorów

resistdj
#11 Animator#

No i? Gdzie te punkty które powinny być naliczone a nie są?  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@resistdj dziękuję ci za cierpliwość. Punkty nie zostały naliczone, ponieważ zakup nie został wykonany przez link polecający. Kupujący przeszedł przez link pochodzący z komunikacji allegro, a następnie w ofertę, w której wykonał zakup. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

resistdj
#11 Animator#

Produkt został zakupiony przez link polecający, byłem przy tym osobiście. Zawsze polecam w ten sam sposób i kupujący wie, że po dodaniu produktu do koszyka należy od razu finalizować transakcję, tak samo było i w tym przypadku.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@resistdj zgodnie z naszymi informacjami transakcja zaczęła się od linku: https://t.allegro.pl/oferta/syrop-z-kwiatow-czarnego-bzu-naturalny-do-kawy-herbaty-drinkow-400-ml-15.... Czyli nie linku polecającego. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

resistdj
#11 Animator#

Czy pani sobie żartuje? Podaje mi pani link do jakiegoś towaru o którym nie mam pojęcia i nikomu takiego towaru nie polecałem. Podałem pani link do aukcji dotyczącej odtwarzacza cd, a pani twierdzi że zakup dotyczył jakiegoś syropu z kwiatów bo taką informację pani otrzymała? (poza tym, dziwne że jakoś za każdym razem gdy zakup jest na większą kwotę, punkty się nie naliczają a do mniejszych zakupów naliczają się bez problemu chociaż zawsze kupujący kupuje w ten sam sposób z moich linków polecających). @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@resistdj nie, nie twierdzę, że zakup dotyczył syropu. Tylko że strona, od której rozpoczęła się wizyta, a która finalnie zakończyła się transakcją a4006120-2c66-11f0-bf51-3731953bef73, to strona, którą podałam w poprzedniej wypowiedzi. Transakcja nie pochodzi z programu Allegro Share (nie została dokonana poprzez link afiliacyjny). Źródłem transakcji była komunikacja email od Allegro.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

resistdj
#11 Animator#

Absolutnie nie. Mamy wszyscy każdy zakup nagrywać czy jak? Ten syrop nawet nie był przeze mnie ani osobę kupującą oglądany, dodam więcej - nawet nie ma w mailu od was takiego produktu.

oznacz moderatorów