Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysłałem link za pośrednictwem ikony udostępniania w przeglądarce na komputerze do bliskiej osoby. Osoba wchodząc bezpośrednio z tego linku dodała produkt do koszyka i towar zakupiła. Od czasu zakupu minęły 2 dni, punktów na moim koncie za ten zakup nadal brak. Pomijam już mniejsze zakupy, bo takich było kilka w ostatnich dniach z mojego polecenia i za tamte również nie naliczyło punktów. Oferty udostępniam ZAWSZE w ten sam sposób, z tym, że za niektóre dostaję punkty, a za niektóre nie, mimo że nie znajdują się na liście kategorii wykluczonych z Allegro Share. Zakup o którym mowa w temacie to https://allegro.pl/oferta/odtwarzacz-cd-sony-cdp-xb630-ladny-stan-okazja-17478829157 . Zakup za 419 zł co daje prawie 1700 pkt których nie otrzymałem. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@resistdj żeby mieć możliwość dokładnego zweryfikowania tego potrzebuję nr zamówienia, które zostało złożone z Twojego linku polecającego. Masz możliwość jego podesłania?
@resistdj dzięki! Wrócę do ciebie z informacją po weryfikacji 🙂
Ok, dziękuję. Czekam w takim razie.
No i? Gdzie te punkty które powinny być naliczone a nie są? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@resistdj dziękuję ci za cierpliwość. Punkty nie zostały naliczone, ponieważ zakup nie został wykonany przez link polecający. Kupujący przeszedł przez link pochodzący z komunikacji allegro, a następnie w ofertę, w której wykonał zakup.
Produkt został zakupiony przez link polecający, byłem przy tym osobiście. Zawsze polecam w ten sam sposób i kupujący wie, że po dodaniu produktu do koszyka należy od razu finalizować transakcję, tak samo było i w tym przypadku.
@resistdj zgodnie z naszymi informacjami transakcja zaczęła się od linku: https://t.allegro.pl/oferta/syrop-z-kwiatow-czarnego-bzu-naturalny-do-kawy-herbaty-drinkow-400-ml-15.... Czyli nie linku polecającego.
Czy pani sobie żartuje? Podaje mi pani link do jakiegoś towaru o którym nie mam pojęcia i nikomu takiego towaru nie polecałem. Podałem pani link do aukcji dotyczącej odtwarzacza cd, a pani twierdzi że zakup dotyczył jakiegoś syropu z kwiatów bo taką informację pani otrzymała? (poza tym, dziwne że jakoś za każdym razem gdy zakup jest na większą kwotę, punkty się nie naliczają a do mniejszych zakupów naliczają się bez problemu chociaż zawsze kupujący kupuje w ten sam sposób z moich linków polecających). @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@resistdj nie, nie twierdzę, że zakup dotyczył syropu. Tylko że strona, od której rozpoczęła się wizyta, a która finalnie zakończyła się transakcją a4006120-2c66-11f0-bf51-3731953bef73, to strona, którą podałam w poprzedniej wypowiedzi. Transakcja nie pochodzi z programu Allegro Share (nie została dokonana poprzez link afiliacyjny). Źródłem transakcji była komunikacja email od Allegro.
Absolutnie nie. Mamy wszyscy każdy zakup nagrywać czy jak? Ten syrop nawet nie był przeze mnie ani osobę kupującą oglądany, dodam więcej - nawet nie ma w mailu od was takiego produktu.