Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Właśnie chcę coś kupić na Allegro (zboczeniec jednej, masochista ;)) i moim oczom ukazuje się kuriozalny widok jak poniżej. Nie widać czyja oferta, nie widać jakości sprzedawcy - co to ma być? Co wy znowu na tym Allegro odpierniczacie? Ja się Temu wcale nie dziwię, że sprzedaż na Allegro nie idzie jak sabotujecie zarówno sprzedawców a przede wszystkim kupujących!
@atechnik_sklep małe sklepy z niszowym asortymentem, muszą się ewakuować bo po 1 lipca będzie sajgon 😄
Tylko kto będzie stroną atakującą a kto broniącą się? Jak uczy historia to na koniec duży w tej wojnie uległ mniejszemu.
@atechnik_sklep I może tu też tak będzie -oby.
@atechnik_sklep @kolekcjoner608 szkoda klawiatury, Allegro ma swoje cele i plan działania, katalog i łączenie produktów, max dwie takie same oferty, zrozumiały zabieg dzięki któremu sprzedawcy zaczną walczyć o ceny, kupujący będą mieć niskie ceny a allegro duże prowizje 🙂
A to że niszowe branże czy małe firmy dostaną po dopie nic to nie zaszkodzi allegro, przejmą to duzi gracze, prawo rynku 🙂
Mimo zmian i wróżeniu wielu na forum o upadku allegro, 2022 - 2023 allegro odnotowało wzrost przychodów i sprzedaży produktów o 10 % 🙂
Chacha, a dopiero co się zastanawiałam czy w ankiecie im nie napisać, że zakupy tu to forma masochizmu. Od razu mam lepsze samopoczucie jak to nie tylko ja tak reaguję...
To naprawdę jest forma masochizmu!
Jak mam coś w "kupionych" to korzystam z tego a nie z wyszukiwarki, która **piiip**oły pokazuje.
Giertek myślał że wybudował pierwszą autostradę w polce... z czasem okazało się że to tylko trasa szybkiego ruchu z kolizyjnymi skrzyżowaniami...