Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Nie jestem z Polski i składając zamówienie podałem ukraiński numer telefonu. Nigdzie nie zauważyłem, że ważne jest, aby wpisać tylko polski numer telefonu. Gdy podszedłem do paczkomatu, miałem możliwość wpisania tylko polskiego numeru. Ale zamówienie było już złożone na numer ukraiński. Co można zrobić w takiej sytuacji?
Kod powinien być tu: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Mam kod, ale paczkomat prosi mnie również o podanie numeru telefonu. Nie mogę jednak wprowadzić swojego numeru, ponieważ tamto napisano już +48 bez możliwości zmiany, a mój numer zaczyna się od +380. Czyli można wpisać tylko polski numer, którego ja nie mam. Może czegoś nie zrozumiałem?
Zadzwoń na infolinię Ale jak to się stało że sprzedający Ci to wysał? prywatny sprzedający.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @msniezek - przypomnijcie proszę ile LAT temu pojawiły się postulaty na forum aby można było wprowadzić tylko polski numer telefonu ??🤔 biorę popcorn...
@Client:130352340 powinieneś otrzymać od allegro kod QR do odbioru lub w e-mail powinien być numer i kod.
Pewnie sprzedawca zmienił numer bo inne niż z prefiksem +48 nie przechodzi w InPost