Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Gdy przeglądałam aukcje i w części z nich licytowałam, to w pewnym momencie po kliknięciu "licytuj" pojawił się komunikat:
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
Proszę się nie wygłupiać i przestać dodatkowo utrudniać mi korzystanie z serwisu, bo już wystarczająco mocno utrudniliście korzystanie od 1 października (zepsuta wyszukiwarka, w której praktycznie nie da się znaleźć tego, czego się szuka, zwłaszcza w dobrej cenie)!!! Mimo tego całego utrudniania, jeszcze korzystam z Allegro - nie Duch Święty, ani cyborg, ani mój kot!!! Kot sąsiadki też nie!!!
Nie wiem o jaką weryfikację chodzi i o jaki formularz. Nikt do mnie nie zadzwonił, nie napisał SMSa, ani nawet nie napisał na maila. Już wysłałam zgłoszenie mailowe poprzez zakładkę "pomoc" i nic.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Ogarnijcie to, bo wygląda to jak jakiś skrajnie kiepski żart.
Oni czasem tak mają, dlaczego nie wiem, odblokują Ci jutro.
Mam nadzieję, że najpóźniej po południu, bo mi się aukcje pokończą 😧
Rano zapewne.
Ja mam dokładnie to samo też nie ogarniam o co chodzi i też zadnej weryfikacji nie ma. W ogóle nikt nie odpisuje
Mhm, jakiś delikwent znów miał fantazje na Allegro, bo to kolejny dziś taki przypadek:
@msniezek powinien im tam pociągnąć raz od czasu przez łeb na opamiętanie.
@renja13 widzę, że skontaktowałaś się z nami przez formularz. Ograniczenia są już zdjęte z Twojego konta.
Podpowiesz jak to zrobiłaś? Bo ja też się skontaktowałem i mi nie chcą zdjąć ograniczeń, nie wiem co zle robię