anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja podczas licytacji

renja13
#10 Popularyzator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Gdy przeglądałam aukcje i w części z nich licytowałam, to w pewnym momencie po kliknięciu "licytuj" pojawił się komunikat:

"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."

Proszę się nie wygłupiać i przestać dodatkowo utrudniać mi korzystanie z serwisu, bo już wystarczająco mocno utrudniliście korzystanie od 1 października (zepsuta wyszukiwarka, w której praktycznie nie da się znaleźć tego, czego się szuka, zwłaszcza w dobrej cenie)!!! Mimo tego całego utrudniania, jeszcze korzystam z Allegro - nie Duch Święty, ani cyborg, ani mój kot!!! Kot sąsiadki też nie!!!

Nie wiem o jaką weryfikację chodzi i o jaki formularz. Nikt do mnie nie zadzwonił, nie napisał SMSa, ani nawet nie napisał na maila. Już wysłałam zgłoszenie mailowe poprzez zakładkę "pomoc" i nic.

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Ogarnijcie to, bo wygląda to jak jakiś skrajnie kiepski żart.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Oni czasem tak mają, dlaczego nie wiem, odblokują Ci jutro.

oznacz moderatorów

renja13
#10 Popularyzator#

Mam nadzieję, że najpóźniej po południu, bo mi się aukcje pokończą 😧

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Rano zapewne.

oznacz moderatorów

Client:115278600
#1 Nowicjusz#

Ja mam dokładnie to samo też nie ogarniam o co chodzi i też zadnej weryfikacji nie ma. W ogóle nikt nie odpisuje 

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Mhm, jakiś delikwent znów miał fantazje na Allegro, bo to kolejny dziś taki przypadek:

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/nie-mog%C4%99-nic-kupi%C4%87/m-p/905926#M...

@msniezek  powinien im tam pociągnąć raz od czasu przez łeb na opamiętanie.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@renja13 widzę, że skontaktowałaś się z nami przez formularz. Ograniczenia są już zdjęte z Twojego konta.

oznacz moderatorów

Client:115278600
#1 Nowicjusz#

Podpowiesz jak to zrobiłaś? Bo ja też się skontaktowałem i mi nie chcą zdjąć ograniczeń, nie wiem co zle robię 

oznacz moderatorów