anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co z przesyłką

MAMY ROZWIĄZANIE!
Dar_Ma
#3 Debiutant#

Dostałem SMS z kodem odbioru, idę do paczkomatu a tam: "Twój Allegro One cieszy się dużą popularnością. Tym razem przesyłka nie zmieściła się na wybranej przez Ciebie wysokości." I gdzie paczka? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
Client:35386082
#15 Entuzjasta#

Ja bym zadzwoniła spod paczkomatu do operatora i zadał to pytanie, ale skoro Ty pytasz na forum Allegro i wzywasz moderatorów to pewnie oczekujesz od nich odpowiedzi, dlatego podaj im numer przesyłki. Bez tego nic się nie dowiesz.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

bzdura , a prawda jest taka ,że kurierowi nie chciało się jechać z jedną przesyłką , mało kto teraz wybiera tą pseudo-usługę , niedługo zielona budka będzie wielkim obciachem .

oznacz moderatorów
Dar_Ma
#3 Debiutant#

Chyba jest tak jak napisałeś. Ostatnia aktualizacja w apce- przesyłka została przyjęta w sortowni Piotrków Trybunalski 😮 a paczkomat w Pisecznie koło W- wy 😁

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

Nazywaj to jak chcesz  ,ale nie PACZKOMAT !!!  jest tyle innych bardziej pasujących zwrotów 

oznacz moderatorów
Dar_Ma
#3 Debiutant#

nr przesyłki A0022R5HM8

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Dar_Ma Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Dar_Ma Problem z odbiorem paczki wystąpił w wyniku awarii. Paczka czeka w One Box. Teraz odebranie jej przy pomocy ekranu powinno przejść bez problemu. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Dar_Ma
#3 Debiutant#

I to jest rzeczowa odpowiedź. Dzięki 😁

oznacz moderatorów