Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@sailormoon007 opinie usunięte 🙂
Prosze o usuniecie mojej oceny produktowej dla produktu z oferty 15432133593
@boosSuq usunęłam Twoją opinię.
Proszę o usunięcie mojej opinii z oferty 14812281492.
I druga sprawa: wystawiłem opinię, ale jej nie widzę. Za to mogę temu produktowi wystawić - być może napisałem, ale nie zatwierdziłem, a być może pomyliłem się i wystawiłem innemu produktowi. Można jakoś znaleźć, sprawdzić ostatnio ocenione?
@flapx Usunęłam wskazaną opinię.
Takiej zakładki nie ma. Ocenę możesz sprawdzić z poziomu szczegółów danego zakupu.
Proszę o usunięcie mojej opinii w aukcji 13721194711
@szwedz28 upewnij się proszę, że to prawidłowy numer oferty. Nie znalazłam takiej.
15299438067
@szwedz28 przykro mi, ale to wciąż nie ten numer, może podaj numer zamówienia?
Prosze o usuniecie mojej oceny produktowej dotyczacej produktu z oferty nr 16471831076.
@Client:41805636 proszę! Opinia nie jest już widoczna.
Ten wątek ma ponad 100 stron i ponad 2500 odpowiedzi. Czy naprawdę w allegro nie uważacie, że przydałaby się opcja edycji opinii, aby były one bardziej miarodajne? Dzięki możliwości edycji opinii można uzupełnić swoją opinię po dłuższym czasie użytkowania produktu, co byłoby super wartościowe
@Eoghanwch można to zrobić (edytować opinie, czy dokładniej wystawić ją ponownie) jeden raz po usunięciu.
tylko zgłaszanie tutaj opinii do usunięcia to jest trochę niepoważne. Ok rozumiem, że z jakiegoś powodu nie chcecie, żeby ludzie edytowali opinie często (chociaż nie wiem czemu), ale dodajcie w takim razie opcję usunięcia opinii na poziomie strony / aplikacji.
Wartościowe opinie to jest jeden z istotnych elementów, który skłania ludzi (a przynajmniej mnie) do zakupu właśnie na allegro. Jak teraz widzę jak działa ten mechanizm, to już inaczej do tego podchodzę
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ witam, czy jest możliwość edytowania opinii o produkcie? Chciałabym dopisać jeszcze jedno zdanie do opisu.
@babylovin Nie ma edycji, możesz tylko poprosić o usunięcie.
@babylovin po usunięciu będziesz miała możliwość (ale tylko jeden raz) wystawić opinię ponownie. Podaj proszę numer oferty lub zamówienia, jeśli chcesz abym usunęła tę opinię.