Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Takich ofert są tysiące. 10 latek jest w stanie stwierdzić że portal jest PEŁEN takich KŁAMSTW, a osoby pracujące w Allegro tego nie widzą? Gwarancja najniższej ceny to jawne oszukiwanie klientów. Gdy klient ubiega się o zwrot różnicy bo znalazł po fakcie tańszą ofertę (nawet nie na innej stronie ale na allegro) to mimo że towar ten sam, w tym samym wariancie, model i kolor IDENTYCZNY, na zwrot różnicy nie ma co liczyć, bo jest taki bałagan w katalogu, że TEN SAM towar występuje pod różnymi nazwami (byłem osobiście świadkiem takiej sytuacji, która nie dotyczyła mnie, lecz osoby spokrewnionej). Wystarczy dodać NOWY PRODUKT, zmienić w tytule produktu JEDNĄ literę, reszta może być identyczna i cyk, możemy szczycić się GWARANCJĄ NAJNIŻSZEJ CENY bo w sumie nasz produkt jest inny bo różni się jedną literą. Kiedy uprzątniecie to wysypisko śmieci? (O ofertach błędnie połączonych z katalogiem oraz w nieodpowiednich kategoriach, zamieszczanych NAJCZĘŚCIEJ przez chińczyków już nie wspomnę, bo oferty które wam zgłaszałem jakieś 😡🤑3-4 miesiące temu🤑😡 nadal wiszą tam gdzie były 😂 chyba że elementy skrzyni biegów, opony czy chińskie gadżety ero....czne należą do kategorii SPRZĘT AUDIO DLA DOMU, co prawda mogą wywoływać krzyki i inne dzikie odgłosy rechotania, ale to chyba jeszcze nie audio 🤣).
Jak nie umiecie wyszkolić z podstaw naszego języka swoich chińskich sprzedawców których to coraz chętniej promujecie, to ich wy....rzućcie bo robią taki sam bałagan jak osoby w allegro odpowiedzialne za produktyzację i olewanie zgłoszeń użytkowników, do których tak ochoczo namawiacie.
Chyba Rzecznik Praw Konsumenta wybrał się na wczasy skoro takie kity w dalszym ciągu wciskacie ludziom a administracja i moderacja udaje że nie widzi zgłoszeń, aż chciałoby się rzec: "No jest w porządku, dobrze robią, jest w porządku, pozdrawiam całą Legnicę niech się to trzyma dobry przekaz leci" 😎🤣.
Gwarancja najniższej ceny dotyczy tylko wybranych sklepów które biorą w tym udział ,co nie znaczy że nie ma tańszych ofert . Jest to taka ściema jak wiele reklam by tylko zmylić kupującego ale zgodnie z regulaminem . Każdy co przeczyta i uda mu się zrozumieć regulamin zda sobie sprawę że nie wszystko złoto co się świeci.
@resistdj przekazałam już obie oferty do sprawdzenia, więc zweryfikujemy tą sytuację.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Widzę że działacie, tak jest z każdym zgłoszeniem które się Wam podsuwa pod nos , screen sprzed chwili.