anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dokonałem zakupu termin dawno minął a nie mogę założyć dyskusji sprzedawca przestał odpisywać

leszekwir
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

dzik02
#7 Wielbiciel#

Jak nie odpisuję , to najlepiej zadzwonić

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@leszekwir podaj numer zamówienia.  Chętnie Ci pomogę 🙂 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Czy moderacja moze napisać, się wypowiedzieć dlaczego wbrew waszemu regulaminowi jest blokowane otwarcie dyskusji, szczególnie widać że to są z kupy z Chin:

• 1 godzina od zakupu – po tym czasie kupujący może rozpocząć Dyskusję.
  • 24 godziny – tyle czasu ma sprzedający, aby odpowiedzieć w Dyskusji (z wyjątkiem sobót, niedziel i dni wolnych od pracy). Czas ten liczymy od momentu założenia Dyskusji przez klienta (również tej, w której kupujący nie pozostawił wiadomości). Po upływie tego czasu kupujący może poprosić nas o pomoc.
  • 7 dni – jeśli po tym czasie strony transakcji nie dojdą do porozumienia, kupujący może oznaczyć Dyskusję (otwartą z powodu nie otrzymałem produktu) jako nierozwiązaną – ta zasada nie dotyczy Dyskusji na Allegro Lokalnie.
  • 14 dni – po tym czasie kupujący może oznaczyć jako nierozwiązaną Dyskusję rozpoczętą z pozostałych powodów.
  • 30 dni – tyle może trwać nieoznaczona Dyskusja zanim automatycznie oznaczymy ją jako rozwiązaną.
  • 2 lata (czyli 730 dni) od zakupu – po tym czasie rozpoczęcie Dyskusji nie będzie już możliwe.
  • @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  
oznacz moderatorów

leszekwir
#7 Wielbiciel#

1bb10ed0-83c1-11ef-9a4b-53eaaa4b7ab5

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@leszekwir doradca otworzył dyskusję. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów