anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie znajdę opcje dopłać

Client:105550011
#1 Nowicjusz#

Zostałam poproszona o dopłacenie za przesyłkę robiąc zgodnie z instrukcją nie mam opcji dopłacenia w zamówieniu? Gdzie to znajdę 

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

Nexi3D
#8 Zapaleniec#

Czy jest to na allegro czy allegro lokalnie? 

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Allegro 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:105550011 przejdź do zakładki Moje zakupy, a następnie, przy odpowiednim zamówieniu, kliknij [Szczegóły zakupu]. Wybierz Dopłać.

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

W przeglądarce jest opcja doplac , max możesz dopłacić 40 lub 50 zł, klikasz szczegóły zakupy następnie rozwiń szczegóły zakupu i tam będzie opcja doplac 

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@Client:105550011 @Agent555 Dokładnie to można dopłacić maks. 30 zł. Opcja jest dostępna w "szczegółach" zakupu

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Ta opcja powinna być nawet gdy zakup został zwrócony ? Nad nie odnajduję takiej opcji 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Moje zakupy, szczegóły zakupu i na środku powinno być: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione

ale jak był dokonany zwrot to może tego nie być. Masz na środku : uwagi do zakupu, poniżej kwota platności i poniżej powinno być doplać

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

Może jak wystawi Pani z jeszcze jednego negatywa to się taka opcja znajdzie?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

🤔

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

Zrzut ekranu 2024-10-1 o 09.57.12.png

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  dlaczego te 3 oceny widnieją jako niezależne opinie i nigdzie nie jest zaznaczone, że są od tego samego kupującego? Wygląda to tak jakby to były opinie od 3 różnych kupujących.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Health___Beauty skontaktuj się w tej sprawie z nami przez formularz

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28  napisał(a):

@Health___Beauty skontaktuj się w tej sprawie z nami przez formularz

@N_Nitka28  Pisanie z waszymi doradcami to rozrywka dla ludzi o mocnych nerwach. Właśnie się dowiedziałam, że kupujący widzą loginy tych którzy wystawili komentarze i dla postronnych te komentarze nie wyglądają jak wystawione przez 3 różne osoby  :))))

IMG_6208.jpeg

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

dostałam wczoraj informację że 2 z 3 ocen nie zostaną wliczone do statystyk ale niestety zostały. Mogę prosić o jakąś interwencję w tej sprawie? 

IMG_6242.jpeg

IMG_6241.jpeg

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Health___Beauty nie mam większych kompetencji od doradców, którzy udzielili Ci odpowiedzi. Jeśli masz jakieś wątpliwości, odpowiedz na tę wiadomość w zgłoszeniu. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów