Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostałam poproszona o dopłacenie za przesyłkę robiąc zgodnie z instrukcją nie mam opcji dopłacenia w zamówieniu? Gdzie to znajdę
Czy jest to na allegro czy allegro lokalnie?
Allegro
@Client:105550011 przejdź do zakładki Moje zakupy, a następnie, przy odpowiednim zamówieniu, kliknij [Szczegóły zakupu]. Wybierz Dopłać.
W przeglądarce jest opcja doplac , max możesz dopłacić 40 lub 50 zł, klikasz szczegóły zakupy następnie rozwiń szczegóły zakupu i tam będzie opcja doplac
@Client:105550011 @Agent555 Dokładnie to można dopłacić maks. 30 zł. Opcja jest dostępna w "szczegółach" zakupu
Ta opcja powinna być nawet gdy zakup został zwrócony ? Nad nie odnajduję takiej opcji
Moje zakupy, szczegóły zakupu i na środku powinno być: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
ale jak był dokonany zwrot to może tego nie być. Masz na środku : uwagi do zakupu, poniżej kwota platności i poniżej powinno być doplać
Może jak wystawi Pani z jeszcze jednego negatywa to się taka opcja znajdzie?
🤔
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ dlaczego te 3 oceny widnieją jako niezależne opinie i nigdzie nie jest zaznaczone, że są od tego samego kupującego? Wygląda to tak jakby to były opinie od 3 różnych kupujących.
@Health___Beauty skontaktuj się w tej sprawie z nami przez formularz.
@N_Nitka28 napisał(a):
@Health___Beauty skontaktuj się w tej sprawie z nami przez formularz.
@N_Nitka28 Pisanie z waszymi doradcami to rozrywka dla ludzi o mocnych nerwach. Właśnie się dowiedziałam, że kupujący widzą loginy tych którzy wystawili komentarze i dla postronnych te komentarze nie wyglądają jak wystawione przez 3 różne osoby :))))
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
dostałam wczoraj informację że 2 z 3 ocen nie zostaną wliczone do statystyk ale niestety zostały. Mogę prosić o jakąś interwencję w tej sprawie?
@Health___Beauty nie mam większych kompetencji od doradców, którzy udzielili Ci odpowiedzi. Jeśli masz jakieś wątpliwości, odpowiedz na tę wiadomość w zgłoszeniu.