Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Wczoraj zamówiłem pewien przedmiot i zaznaczyłem opcję "Płatność za pobraniem" (Kurier). Status się nie zmienił i dalej jest "Płatność za pobraniem". Dzisiaj jednak rozmyśliłem się i chciałem anulować zakup, ponieważ rozmyśliłem się. Nic jeszcze z zamówieniem nie zostało ruszone, lecz kiedy klikam w szczegóły zakupu, to jedyną opcją jest "Zwróć zakup", lecz ja nie chce zwracać zakupu, ponieważ nie dość że go nie opłaciłem, to jeszcze nie został on nawet nadany, a podczas opcji zwrotu, Allegro każe podać dane konta, żeby sprzedawca mógł na te konto zwrócić pieniądze. Co mam zrobić?
@danek524 jeśli nie ma możliwości anulowania, to zgłoś proszę zwrot, sprzedający będzie wiedział, aby nie nadawać przesyłki, ponieważ zgłaszając zwrot, odstąpisz od umowy.
@la_nika Sprzedawca napisał mi to samo. Zwróciłem zakup podając numer konta bankowego, lecz Allegro każe mi teraz wybrać sposób wysyłki oraz każe wysłać produkt do 22 marca do godz 23:59. Mam to zignorować?
@danek524 tak, możesz to zignorować 🙂
Sprzedawca właśnie to samo mi napisał. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam 😀
@danek524 nie ma sprawy! Miłego wieczoru 🙂