Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@annpi zakup powinien być już widoczny 🙂
Proszę o sprawdzenie czy z 3 czerwca na moim koncie sa jakiś ukryte zakupy. Dziękuję
@Client:49250203 nie widzę na Twoim koncie ukrytych zakupów w tym terminie 🙂
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów, musze zrobić zwrot...
@zby15 chcesz, abym przywróciła wszystkie ukryte zakupy, czy jakieś konkretne?
Z tego miesiąca proszę.
@zby15 proszę bardzo 🙂 Są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Chciałabym prosić o przywrócenie zakupów przed 01.2022, Chodzi o zakup środków na odchudzanie.
@gizmo_aa nie ma możliwości przywrócenia widoczności zakupu bo wyświetlają się tylko do 2.5 roku wstecz od obecnej daty. możesz pobrać kopie swoich danych.
w jaki sposób moge pobrać kopie?
@gizmo_aa kliknij tutaj, zaloguj się (jeśli będzie to konieczne), wybierz "UTWÓRZ KOPIĘ DANYCH", następnie zaznacz "dane dotyczące zakupów", wybierz format danych (tu lepiej się sprawdzi .csv) i "utwórz kopię".
W zależności od ilości danych, tworzenie kopii danych może potrwać od kilku minut do nawet kilku dni. Gdy pliki będą gotowe do pobrania, damy Ci znać mejlowo.
W mejlu od nas znajdziesz link do pobrania pliku z danymi. Możesz to zrobić w ciągu 7 dni.
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 24.07.2012r. Nr 2501432389
proszę o przywrócenie ukrytego zakupu, musze zrobić zwrot...
@Agniecha_K zakup przywrócony 🙂
Chciałaby prosić o przywrócenie zakupu @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@gizmo_aa wszystkie zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie wszystkich zakupów które w nazwie lub opisie oferty mają słowa kluczowe: merida, bagażnik rowerowy, ładowarka
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@marek_weberman przykro mi, ale nie znalazłam zakupów, które mają te słowa kluczowe. Masz kilka ukrytych produktów marki Merida, ale nie jest to bagażnik rowerowy ani ładowarka, masz też osobne zakupy z bagażnikiem rowerowym (innej marki) i kilka ładowarek.
Daj proszę znać, czy to wszystko przywrócić?
OK, w takim razie proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów od 2023 do dzisiaj.