Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję 🙂
Dzień dobry mógłbym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 25.06.2025
Z góry dziękuję
@grzesiu156 gotowe! Przywróciłam zakup. 😊
Czy coś się zmieniło w przywracaniu ukrytych zakupów. Chciałem przywrócić zakup z 10 czerwca i nic nie daje się zrobić, już 3 razy wysłałem prośbę przez formularz i od 12 godzin zero odpowiedzi. Niedawno też przywracałem zakup i uzyskałem to w kilkanaście minut, dlatego pytam czy coś teraz innego trzeba zrobić. Ktoś, coś wie?
@slaw_64 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki. Jeśli zależy Ci na czasie, najlepiej pisać od razu tutaj 🙂
dzięki
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie zakupów odżywek białkowych. Dziękuję
@kinia02_08 proszę! To zamówienie jest ponownie widoczne w Twojej zakładce.
dokonałam zakupu narzuty na łóżko, kolor: navy w czerwcu tego roku i dokonałam zwrotu i chciałabym wiedzieć kiedy przesyłka została doręczona sprzedającemu. Pozdrawiam
@Client:44162616 wejdź , a potem kliknij pokarz szczegóły
@Client:44162616 zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
A przesyłka zwrotna wczoraj została skierowana do punktu docelowego, pewnie będzie u sprzedającego w poniedziałek.
Proszę o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu.
@madziarodzia proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Chciałbym odzyskać ukryty zakup czterech śpiworów w celu zwrotu .
@Mariowoj7 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
W jaki sposób przywrócić ukryty zakup? Miał to być prezent a wspólne konto... pomocy:)!
@maciekks1 przywróciłam Twój ukryty zakup z 12.05. Jeżeli chodziło o jakiś inny, daj znać 🙂
Serdecznie dziękuję:) Już w drodze, to chciałem wiedzieć a nigdzie info, nawet od firmy kurierskiej. Dobrej nocy życzę!
Jak mogę przywrócić zakup ukry słuchawek