Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Kupiłem podpórkę ma ryby i przez przypadek ukryłem zakup da rade go cofnąć?
@Client:102685532 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Cześć. Czy można cofnąć ukryty zakup z dnia 8 listopada
Cześć @martamlynczyk, zakup przywrócony 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry.
Przez przypadek ukryłam dotychczasowe zamówienia ( ok. 94 ).
Czy mogę prosić o ich przywrócenie - widoczność w Moich Zamówieniach?
Dziękuję
Pozdrawiam
@ksantia- gotowe 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ cześć, mogę prosić o przywrócenie zakupu od Kraft-Smak_PL? Terminy ważności są krotkie i muszę zwrócić cześć produktów
@Client:47381648 proszę, gotowe! 😊
Chciałbym odzyskać w zakładce moje zakupy aukcję
@akwak1 proszę, gotowe! Przywróciłam zakup na Twoim koncie. 😊
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, chcialabym przywrocic zakup ukryty do zakupow w celu zwrotu przemiotu. Chodzi o laktator.
@anioLLek18 gotowe! 😊
Dzień dobry,
jeśli to możliwe to proszę o przywrócenie historii moich zakupów lub przynajmniej tego zakupu:
QCY HT07 Słuchawki Dokanałowe Bezprzewodowe BT5.2 Redukcja Szumu ANC Czarne | 2023-11-27T08:18:30Z | 1 | 159.0 | SmA-QCY |
Niestety słuchawki się popsuły i chciałbym odesłać je w ramach gwarancji. Do tego potrzebuje numer zamówienia.
Pozdrawiam
@pete_pi gotowe, przywróciłam zakup. 😊
Bardzo dziękuję! ❤️
Dzień dobry,
Poproszę o przywrócenie widoczności moich zakupów z lat wcześniejszych. Chodzi mi prized wszystkim o Lata 2020-2023. Dziękuję.
@Client:75226291 lista zakupów w zakładce Moje zakupy obejmuje wszystkie zakupy z ostatniego 2,5 roku. Jeśli potrzebujesz historię starszych zakupów z konta, to możesz pobrać raport w tej zakładce - instrukcję znajdziesz tutaj. 😊
Proszę o przywrócenie usuniętego zakupu Chicco Trubo Team Miasto Elektryczna mata dla dzieci zabawka dla dziecka
Proszę o przywrócenie ukretego zakupu Chicco Trubo Team Miasto Elektroniczna mata dla dzieci zabawk
@Diderr przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.