Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Cześć @ermirka3, zakup został odkryty 😉
Chodzi o filtr dpf zakup ok 20 lutego
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu maszyny do szycia. Zakup grudnia 2024r
ok 480zł
Cześć @Gawlik26, zakup został przywrócony 🙂
Dzień dobry, czy jest możliwość odzyskania potwierdzenia zakupu w roku 2018 perfumu "black opium?".
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Denmen88 tylko możesz pobrać kopie danych na allegro , w których będzie historia wszystkich zakupów.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry. Ukryłem zakup z dnia 14.12.25 i chciałbym to cofnąć. Proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie.
@1bartolinhoo8 gotowe 🙂
Czy mam ukryty zakup na swoim koncie prosze o przywrocenie
Cześć @Client:101261315, był to jeden zakup, który został już przywrócony 🙂
Witam. Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
Cześć @Kolorowyyy04, przywróciłem wszystkie dostępne ukryte zakupy 🙂
@MRogulska3110 nie odnajduję żadnych ukrytych zakupów na Twoim koncie w ciągu ostatnich dwóch lat
Witam, uprzejmie proszę o przywrócenie starszego zakupu karniszy ( sprzed listopada 2023), dziekuje
Cześć, @juanita_nt! Nie będzie możliwości przywrócenia zakupu z 2023 roku, ponieważ w zakładce "moje zakupy" wyświetlamy jedynie historię z ostatniego 2,5 roku.
Jeśli chcesz sprawdzić starsze zakupy, to możesz pobrać raport - zgodnie z tą instrukcją. 😊
Dzień dobry,
chciałabym zwrócić produkt, jednak niestety wcześniej ukryłam zakup na allegero. Jak mam go zwrócić?
@BozyDar13 przywróciłam już do Twojej zakładki oba zamówienia z 15.02. 2026, więc jeśli chcesz zrobić zwrot jednego z nich, możesz już to zrobić bez przeszkód.