Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:131888460 gotowe! Przywróciłam wszystkie zakupy na koncie z ostatniego 2,5 roku. 😊
Ja Jak mogę zwrócić towar przez allegro, kiedy przy kupowaniu wybrałam opcję "Ukryj zakup"
@piotrex-14 daj znać, o jaki zakup chodzi lub z jakiego okresu czasu - będę mogła go przywrócić na Twoim koncie. 😊
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z maja i czerwca 2025r. Czy istnieje możliwość odzyskania wiadomości z maja i czerwca 2025r.
Pozdrawiam
Jarosław Różański
@dewneo proszę gotowe! Przywróciłam zakupy z maja i czerwca. 😊
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z bieżącego tygodnia
Pozdrawiam
@krzysnrg proszę gotowe! 😊
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ chciałbym odzyskać zakup który przez pomyłek ukryłam jak możecie mi pomóc
@woltek1 powiedz, który zakup mamy przywrócić, albo z którego dnia 🙂
Ostatni z dziś to były dwa produkty
@Syrena_zTostatninz dziś to były dwa produkty
@woltek1 gotowe 🙂
Proszę przywróć mój ukryty omyłkowo zakup z dnia dzisiejszego (18.12.25). Z góry dziękuję
@Syrena_zT proszę przywróć mój ukryty omyłkowo zakup (skarpetki) z dnia dzisiejszego (18.12.25). Z góry dziękuję
@najciekawszaa Przywróciłam Twój zakup 🙂
Proszę przywróć mój ukryty omyłkowo zakup z dnia dzisiejszego (18.12.25). Z góry dziękuję
@Client:66170955 Przywróciłam zakupy z 15.12.
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z miesiąca grudzień- muszę cos zwrócić ale omyłkowo ukryłem zakup 😕
@Sephic Przywróciłam wszystkie zakupy z grudnia 🙂