Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Mogę prosić o odkrycie mojego zakupu z lutego 2023 lampa led .Niechcący ukryłem i nie mogę odzyskać.
@damhodu bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę przywrócić ukryte zakupy z sierpnia i lipca
@kgkgallegro proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Witam, proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu. Z góry dzięki!
Dzień dobry
Prosiłabym o przywrócenie wszystkich moich zakupów od czasu założenia konta na Allegro. Czy jest taka możliwość?
Pozdrawiam
Sonia
Dzień dobry @Client:47728418! Jest taka możliwość i przywróciła Twoje zakupy do zakładki, natomiast są w niej widoczne zakupy z ostatniego 2,5 roku, jeśli potrzebujesz informacji o starszych zamówieniach, to możesz samodzielnie wygenerować zestawienia danych dotyczących zakupów. Tutaj instrukcja jak to zrobić.
przypadkowo ukryty zakup - nie mam kodu do odbioru z paczkomatu - jak go zdobyć? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@marcinmaly5 sprawdź maila, tam też przychodzi 🙂
a w skrzynce e-mail ?
@marcinmaly5 zakup jest już widoczny w tej zakładce 🙂
Czy można przywrócić zakup z dnia 19.03.2021.Przez przypadek został ukryty
Pisz na Czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc Zaraz Ci przywrócą.
Ten przypadek stworzyło Allegro, dlaczego nie poprawią, nie wiadomo: Najszybciej @mr_oma @_HolaOla_ @la_nika
@kingaradek, jasne, gotowe. 🙂
@msniezek Czy Ty Macieju już to moze dzisiaj widziałeś?🤔
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ulrytych zakupów. Z góry dziekuje 🙂
@asinka8 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.