Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Jest 🙂 dziękuję bardzo
Witam
Potrzebuję pomocy ponieważ „ukryłam” przez przypadek jeden zakup z marca
Czy można to jakoś przywrócić?
Już wołamy nasze niezawodne dziewczyny @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie!
@marlenaaa0 Przywróciłam marcowe zakupy do Twojej zakładki.
Chciałbym przywrócić zakup żeby anulować zamówienie ponieważ odrzymałem wiadomość od sprzedającego że towar został wyprzedany
@RandomBob proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
witam !
ukryłem zakup przed żoną ,a sprzedawca mnie oszukaqł
proszę i uwidocznienie wszystkich moich zakupów bo nie wiem czy nie przekroczyłem terminu zwrotu
bardzo proszę o pomoc
pozdrawiam krzysztof !
Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów od zoti_suprise.
@sygnaldoszumu proszę bardzo, zakupy od tego sprzedającego są ponownie widoczne w zakładce.
Witam,
Proszę o odkrycie moich zakupów z ostatniego tygodnia - chcę wykonać zwrot a niestety nie mam zakupu na liście.
Pozdrawiam,
Łukasz Grycan
@GrycekJunior22 proszę 🙂 Zakupy z ostatniego tygodnia są ponownie widoczne w zakładce.
Witam serdecznie chciałabym się dowiedzieć jak przywrócić ukryty zakup do zakładki Moje Zakupy? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Wczoraj ( 22.11.2022 ) kupiłam Paczki na Mikołaja dla dzieci z przedszkola i przez przypadek włożyłam zakup do ukrytych, a teraz potrzebuje wydrukować potwierdzenie zakupu. Pomóżcie.
@zosiasamosia84 Przywróciłam tę transakcję do Twojej zakładki 🙂
Bardzo mocno dziękuję 🙂
Witam, chciałabym cofnąć z ukrytych zakupów zakup przedmiotu ( prostownica). Zakup z listopada 2022
@Jadzik84, gotowe. 🙂
Ukryty zakup jak odkryć
Ukryty zakup, proszę o pomoc.